Apple AirTag - 4 Pack
Apple AirTag - 4 Pack
109,95

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • 4 Apple AirTags
 • CR2032-knoopcelbatterij (geinstalleerd in de AirTag)

Apple AirTag - 4 Pack

Nooit meer naar je dure camera-apparatuur zoeken! Bevestig een Apple AirTag aan je camera of stop er eentje in je fototas. Met behulp van de "Zoek mijn"-app kun je naast je Apple apparaten nu ook zien waar je apparatuur met AirTag is.

Pingen

Vergeten waar je je camera hebt gelaten? Dan is het ideaal als er een AirTag aan vast zit! Met behulp van de "Zoek mijn"-app kun je een geluid op de ingebouwde speaker van de AirTag laten afspelen of geef Siri hier de opdracht voor ("Hé Siri. Zoek mijn camera"). Ligt je camera ergens in de buurt, bijvoorbeeld in de ruimte naast je, luister dan goed naar het geluid en je vindt je camera in no-time!

Nauwkeurig zoeken

Met behulp van je iPhone en de "Nauwkeurig zoeken" -functie kun je zelfs tot op de meter nauwkeurig je apparatuur met AirTag zoeken. De "Nauwkeurig zoeken"-functie laat je precies zien in welke richting je moet zoeken en hoe ver de AirTag van je verwijderd is. De "Nauwkeurig zoeken"-functie is beschikbaar vanaf de iPhone 11.

Apparatuur achtergelaten

Wanneer jij regelmatig op verschillende locaties werkt heb je vast wel eens per ongeluk iets laten liggen. Hoe vervelend is het dan om er bij thuiskomst achter te komen dat je bijvoorbeeld je camera bent vergeten? Dankzij de AirTag ontvang jij een melding op je iPhone, Apple watch of zelfs Apple Car Play dat je jouw camera hebt achtergelaten. Zo vergeet jij je apparatuur nooit meer!

Zoeken met behulp van je netwerk

Heb je jouw kostbare apparatuur op een plek laten liggen, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een opdrachtgever, heb je de meldingen dat je apparatuur hebt achtergelaten genegeerd en bevindt de AirTag zich buiten jouw bereik, dan kun je met behulp van "Zoek mijn"-netwerk je apparatuur met AirTag zoeken. In het "Zoek mijn"-netwerk zijn iPhones, iPads en Macs van andere Apple-gebruikers aangesloten. Via bluetooth stuurt je AirTag een beveiligd signaal uit. Dat signaal wordt opgepikt door andere Apple-apparaten die in de buurt van je AirTag komen. Die apparaten sturen vervolgens de locatie van je AirTag door naar iCloud. In de "Zoek mijn"-app zie jij vervolgens waar je AirTag en dus jouw apparatuur zich bevindt. 

Verloren modus

Met de AirTag houd je jouw kostbare apparatuur in de gaten en kun je eenvoudig controleren of je je camera of andere apparatuur ergens hebt achtergelaten. Je apparatuur met AirTag zoeken kan met behulp van pingen, nauwkeurig zoeken en zelf met behulp van je netwerk. Ben je jouw apparatuur met AirTag echt kwijt en is deze buiten jouw bereik, dan kun je deze als verloren markeren in de "Zoek mijn"-app. Hiervoor schakel je de "Verloren-modus" in. Via bluetooth stuurt je AirTag een beveiligd signaal uit. Dat signaal wordt opgepikt door andere Apple-apparaten die in de buurt van je AirTag komen. Die apparaten sturen vervolgens de locatie van je AirTag door naar iCloud. In de "Zoek mijn"-app zie jij vervolgens waar je AirTag en dus jouw apparatuur zich bevindt. Met het inschakelen van de Verloren-modus zorg je er dus voor dat andere Apple-gebruikers je kunnen helpen je apparatuur weer te vinden.

Zet je jouw AirTag in Verloren-modus, dan kan daarnaast iedereen met een NFC-smartphone je contactgegevens opvragen. De vinder krijgt jouw naam en contactgegevens te zien wanneer je deze ingevuld hebt.

Heb je de Verloren-modus van je AirTag ingeschakeld, kun je ervoor kiezen een melding te ontvangen wanneer deze gevonden wordt. Kom je in de buurt van je AirTag, dan ontvang je een melding.

Privacy

Bij Apple staat privacy hoog in het vaandel. Daarom zullen jouw locatiegegevens niet bewaard worden. Jij kan als enige zien waar je AirTag is. De functionaliteiten van de AirTag werken anomiem en versleuteld om je privacy te beschermen.

Airtag bij jou in de buurt gedetecteerd 

Wanneer een AirTag van iemand anders tussen jouw apparatuur terechtkomt of iemand met kwade bedoelingen stiekem een AirTag bij je achterlaat, dan zal je iPhone dit signaleren en ontvang je een melding. Als je de AirTag niet kunt vinden, dan zal er een geluid op de ingebouwde speaker van de AirTag afgespeeld worden. Je zult deze meldingen alleen ontvangen wanneer de eigenaar van de AirTag niet meer bij de AirTag in de buurt is.

Stroomvoorziening

De Apple AirTag werkt op een CR2032-knoopcelbatterij. De batterij gaat ongeveer een jaar mee en kan eenvoudig vervangen worden. Wanneer de batterij van je AirTag bijna leeg is, zal je een melding op je iPhone ontvangen. Daarnaast wordt de batterijstatus in de "Zoek mijn"-app bij je AirTag getoont.

Kenmerken van de Apple AirTag - 4 Pack

 • Set bestaande uit vier Apple AirTags 
 • Tracker voor het eenvoudig terugvinden van apparatuur of waardevolle spullen
 • Zoeken met behulp van pingen, nauwkeurig zoeken en met behulp van je netwerk
 • Ontvang meldingen op je iPhone, Apple watch en/of Apple Car Play wanneer je apparatuur met AirTag achterlaat
 • Nauwkeurig zoeken is compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
 • Anomiem en versleuteld om je privacy te beschermen
 • Verloren modus maakt het nog makkelijker om je apparatuur weer te vinden
 • NFC-smartphones kunnen contactgegevens opvragen wanneer AirTag gevonden is
 • Ongewenst volgen wordt ontmoedigd door ontvangen van meldingen of uitzenden geluidssignaal
 • Wordt door Siri ondersteund 
 • Connectiviteit via bluetooth
 • Ingebouwde speaker voor afspelen signaalgeluid
 • Spat-, water- en stofbestendig dankzij IP67-certificering
 • Waterbestendig tot 1 meter diepte (max. duur van 30 minuten)
 • Te gebruiken bij temperaturen van -20 tot 60 °C
 • Werkt op CR2032-knoopcelbatterij
 • Afmeting van 31.9x31.9mm, 8mm dik
 • Weegt 11 gr 

Meegeleverde accessoires

 • 4 Apple AirTags
 • CR2032-knoopcelbatterij (geinstalleerd in de AirTag)

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Apple
Type product
Tracker
Fabrieksgarantie
2 jaar
Toon alle specificaties