Canon Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R + Variabel ND-Filter - Verhuur
Canon Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R + Variabel ND-Filter - Verhuur
35,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

  • Variabel ND filter A

Canon Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R + Variabel ND-Filter - Verhuur

Met de Canon Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R + Variabel ND-Filter bevestig je Canon EF en EF-S lenzen op je EOS R systeemcamera. De adapter heeft een drop-in filtersysteem voor gebruik met circulaire polarisatie- en variabele ND-filters. De adapter wordt geleverd met een variabel ND filter.

Drop-in filtersysteem

Deze mount adapter is voorzien van een drop-in filtersysteem en wordt geleverd met een variabel ND filter. Dit is ideaal voor gebruik met objectieven zoals de EF 11-24mm f/4L USM of de tilt-shift TS-E 17mm f/4L, waarbij je geen standaard filters op de frontlens kunt bevestigen. Het variabele ND filter is in te stellen van heel licht tot zwaar, afhankelijk van jouw wensen.

Geen invloed op de kwaliteit

De adapter behoudt de volledige autofocus en beelstabilisatiemogelijkheden. Het bevat geen optische componenten, waardoor de oorspronkelijke optische kwaliteit van de gebruikte lens behouden blijft.

Kenmerken van de Canon Drop-in Filter Mount Adapter

  • Gebruik EF en EF-S lenzen op je EOS R systeemcamera
  • Breid je lijst met compatibele objectieven flink uit
  • Behoud van autofocus en beeldstabilisatiemogelijkheden
  • Compatibel met circulaire polarisatie- en variabele ND filters
  • Lichtgewicht en compact
  • Inclusief variabel ND filter

Meegeleverde accessoires

  • Variabel ND filter A

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type
Lens Mount Adapter
Camera mount
Canon RF
Objectief mount
Canon EF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Toon alle specificaties

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.