Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objectief - Verhuur
Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objectief - Verhuur
20,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Garantiepapieren
 • Gebruiksaanwijzing

Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objectief - Verhuur

De Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objectief is een ideale metgezel voor op vakantie dankzij het natuurlijk groothoekperspectief, close-up focus en Hybrid IS. Daarnaast is het objectief voor de Canon EOS R systeemcamera geschikt voor documentairefotografie en macrofoto's, door de vergrotingsfactor van 0.5x.

Lichtsterk
Dit objectief heeft een maximaal diafragma van f/1.8. Hierdoor presteert de lens uitstekend bij weinig licht. Zo leg je altijd de juiste sfeer vast, zelfs in donkere omstandigheden!

Compact en licht
Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht neem je de Canon RF 35mm eenvoudig overal mee naartoe.

Groothoek macro-objectief
De Canon 35mm f/1.8 biedt verbazingwekkende veelzijdigheid in een groothoek macro-objectief. Hij heeft een vergrotingsfactor van 0.5x en een korte scherpstelafstand van 17 centimeter. Ideaal om de mooiste macro-opnames te maken!

Kenmerken van de Canon RF 35mm f/1.8

 • 35mm macro-objectief met RF-mount
 • Fantastische beeldkwaliteit
 • Uitstekende prestaties bij weinig licht
 • Maak gedetailleerde macro-vergrotingen
 • Voor creatieve opnames
 • Ideaal voor op straat of op reis
 • Compact en lichtgewicht

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Garantiepapieren
 • Gebruiksaanwijzing

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Groothoek, Macro
Lensmount
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
9/11 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:2
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
17cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
35mm
Minimaal brandpuntsafstand
35mm
Maximaal brandpuntsafstand
35mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/1.8
Maximaal diafragma
f/1.8
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Macrofotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
305gr
Filtermaat
52mm
Lengte
63mm
Doorsnede
74mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.