Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief - Verhuur
Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief - Verhuur
40,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Beschermende pouch

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief - Verhuur

Dankzij de 50mm brandpuntsafstand en de mogelijkheid om de focus en het perspectief te beïnvloeden, is het Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief bij uitstek geschikt voor product-, architectuur- en interieurfotografie. Je kunt het objectief ongeveer 8.5 graad verticaal kantelen voor een perfecte controle over de scherpstelling. Met de shift-functie zorg je voor een twaalf millimeter verschuiving om zo het perspectief en de compositie aan te passen.

Tilt-shift in combinatie met macro

Dit macro-objectief beschikt verder over een vergroting van 0.5x en een relatief korte scherpstelafstand van maar 27 centimeter. Zo kun je dichtbij het onderwerp komen, met een mooie vergroting. Omdat je dankzij de tilt-shift functionaliteit ook meer controle over de scherptediepte hebt, zul je versteld staan van de gedetailleerde macrofoto's.

Uitmuntende lenskwaliteit van Canon

De L-serie van Canon staat bekend om de hoge kwaliteit. Ook dit objectief is weer voorzien van hoogwaardige lenselementen, zoals twee ultra-lage dispersie elementen die kleurschifting en chromatische aberraties aanzienlijk verminderen. De twaalf elementen zijn verdeeld in negen groepen en voorzien van een geoptimaliseerde coating. Hierdoor worden flares en ghosting onderdrukt en zullen je beelden meer contrast en kleurneutraliteit vertonen.

Over tilt-shift

Het gebruik van tilt-shift kan leiden tot een breed scala aan effecten, waarbij de één wat functioneler is en de andere alleen een optisch doel heeft. Zo is het mogelijk om lijnen te corrigeren wat goed van pas bij het fotograferen van gebouwen. In plaats van achteraf via software een lijncorrectie toe te passen, kun je de lijnen al recht krijgen dankzij het objectief. Tilt-shift wordt ook gebruikt om een miniatuur-effect te geven aan foto's of video's, wat ook wel bekendstaat als het diorama-effect. Door bepaalde delen van de afbeelding een onscherpte te geven simuleer je een scherptediepte die normaal verkregen wordt bij close-up fotografie. Hierdoor lijkt de scène veel kleiner dan hij in werkelijkheid is, alsof je opnames maakt in Madurodam.

Kenmerken van de Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro lens

 • Tilt/shift objectief geschikt voor Canon fullframe camera's
 • Een ideaal objectief voor architectuur-, interieur- en macrofotografie
 • Minimale scherpstelafstand van 27 centimeter
 • Precieze handmatige scherpstelling
 • Maximale shift van +/- 12 millimeter
 • Maximale tilt van +/- 8.5 graden
 • Heeft een filtermaat van 77mm

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Beschermende pouch

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Tilt-shift
Lensmount
Canon EF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Tilt-shift
Ja
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
9/12 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.5x
Scherpstelling
Handmatig
Minimale scherpstelafstand
27cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
50mm
Minimaal brandpuntsafstand
50mm
Maximaal brandpuntsafstand
50mm
Diafragma
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
944gr
Filtermaat
77mm
Lengte
114mm
Doorsnede
86mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Jouw nieuwe aankoop

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief - Verhuur

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro objectief - Verhuur

Geen reviews
| #3288156
40,-
Excl. 800,- borg