Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief - Verhuur
Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief - Verhuur
35,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • FLCP-62II lensdop 
 • RLCP-002 achterlensdop
 • Zonnekap
 • Pouch
 • Gebruiksaanwijzing

Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief - Verhuur

De Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR is een compact en allround vast brandpunt objectief voor het GFX camerasysteem. Deze middenformaat 63mm heeft een 35mm-equivalent van 50mm waardoor je klaar bent voor uiteenlopende situaties; van landschappen tot portretten en van product- tot reportagefotografie. Dankzij de stof-, vrieskou-, en weerbestendige constructie loop je geen risico's waar jij je ook begeeft. En met de diafragmaring behoud je de volledige controle over de belichting.

Bijna altijd het juiste objectief

De GF 63mm f/2.8 R WR is een veelzijdig inzetbaar objectief met een uitstekende lichtsterkte zodat je in verschillende omgevingen en lichtsituaties uit de voeten kunt. De diafragmaring voor handmatige afstelling maakt het extra makkelijk om de scherptediepte naar wens af te stellen en zo een prachtige bokeh te creëren. Ook het minimale diafragma van f/32 geeft je veel mogelijkheden.

Hoogwaardig Fujifilm optiek

Het optische ontwerp van het 63mm objectief herbergt een extra-laag dispersie element om chromatische aberraties en kleurschifting te verminderen voor een helder en kleurecht resultaat. De gehele constructie is opgebouwd uit tien elementen verdeeld over acht groepen, waarbij de voorste groep gebruikt wordt voor de scherpstelling. Zo heb je minder last van aberraties en verstoringen.

Onder alle omstandigheden veilig fotograferen

De afkorting WR in de naam van dit Fujifilm objectief staat voor Weather Resistant en betekent dat het stof- en weerbestendig is. Verder kan de GF 63mm f/2.8 ongehinderd functioneren bij temperaturen tot tien graden onder nul en zorgt de speciale fluor-coating voor een waterafstotende frontlens. Zo kun je er onbezorgd op uit!

Kenmerken van de Fujifilm GF 63mm f/2.8 R

 • Fujifilm G objectief voor middenformaat camera's
 • Veelzijdige brandpuntsafstand van 50mm in het 35mm-equivalent
 • Ook in lastige lichtomstandigheden mooie foto's dankzij f/2.8
 • Stof-, kou- en weerbestendige constructie
 • Heeft een filtermaat van 62mm

Meegeleverde accessoires

 • FLCP-62II lensdop 
 • RLCP-002 achterlensdop
 • Zonnekap
 • Pouch
 • Gebruiksaanwijzing

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Fujifilm
Type lens
Tele
Lensmount
Fujifilm G
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
8/10 (groepen/elementen)
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
3cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
63mm
Minimaal brandpuntsafstand
63mm
Maximaal brandpuntsafstand
63mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/32
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
405gr
Filtermaat
62mm
Lengte
84mm
Doorsnede
71mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja
Toon alle specificaties

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.