Fujifilm XF 14mm f/2.8 R objectief - Verhuur
Fujifilm XF 14mm f/2.8 R objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Reinigingsdoek
 • Gebruiksaanwijzing

Fujifilm XF 14mm f/2.8 R objectief - Verhuur

De Fujifilm XF 14mm f/2.8 R is een ultragroothoek objectief ontworpen voor de Fujifilm digitale camera's met X-mount. Met een brandpuntsafstand van 14mm en de grote beeldhoek van 89 graden is dit objectief zeer geschikt voor landschappen, architectuur, interieurfoto's en zelfs astrofotografie. Maak gebruik van creatieve perspectieven bij een minimale vervorming die het objectief biedt. Licht wordt gelijkmatig vanuit het midden naar de rand van het beeld verdeeld en behoudt daarbij een uitstekend contrast en hoge resolutie met weinig fall-off of vervorming naar de randen.

De belangrijkste eigenschappen van de Fuji 14mm

 • Ideaal voor architectuur-, interieur- en landschapsfotografie
 • Grote beeldhoek van 89 graden
 • Snelle en soepele autofocus
 • Bijzonder aangename bokeh

Lichtsterk met een zeer fraai bokeh

Het maximale diafragma van f/2.8 betekent dat je met de Fujifilm XF 14mm f/2.8 zelfs onder minimale lichtomstandigheden nog uitstekende en heldere opnames krijgt. Het objectief is zelfs zeer bruikbaar voor astrofotografie. Het diafragma beschikt over  7 afgeronde diafragmabladen waarmee een aangenaam bokeh in je opnames wordt gecreëerd.

Duidelijke schaalverdelingen

De schaalverdeling voor focus en scherptediepte zijn afgedrukt op de focusring om te helpen bij de beeldcompositie en het versterken van de scherptediepte.

Hoge kwaliteit optiek

Het Fujifilm XF 14mm f/2.8 objectief biedt een hoge kwaliteit optiek en een extreem groothoek perspectief om je creativiteit te verkennen met de Fujifilm X-serie digitale camera's.

Kenmerken van de Fujifilm XF 14mm f/2.8 R

 • Ultra groothoekobjectief met een beeldhoek van 89 graden
 • Hoge resolutie van het beeld van rand-tot-rand
 • Cirkelvormig diafragma voor een aangenaam bokeh
 • Minimale scherpstelafstand van 18cm
 • Filtermaat van 58mm
 

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Reinigingsdoek
 • Gebruiksaanwijzing

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Fujifilm
Type lens
Groothoek
Lensmount
Fujifilm X
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
7/10 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.13x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
18cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
14mm
Minimaal brandpuntsafstand
14mm
Maximaal brandpuntsafstand
14mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
7
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
235gr
Filtermaat
58mm
Lengte
58mm
Doorsnede
65mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.