Calumet X-Frame achtergrond houder - Verhuur
Calumet X-Frame achtergrond houder - Verhuur
20,-

Productinformatie

Calumet X-Frame achtergrond houder - Verhuur

Een Calumet X-Frame en doek zijn vooral interessant voor fotografen die buiten evenementen of portretten fotograferen. Dit achtergrondsysteem van 245 x 245 centimeter is eenvoudig en gemakkelijk mee te nemen en wordt geleverd met een bijpassend statief. Het is in enkele minuten in elkaar gezet en wordt na gebruik netjes opgeborgen in zijn eigen tas. Voor buitengebruik adviseren wij - om de zes vierkante meter "zeiloppervlak" op zijn plek te houden - een contragewicht of zandzak op de statiefpoot te zetten.

Kenmerken van de Calumet X-Frame achtergrond houder

  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Snel op te zetten
  • 245 x 245cm
  • Inclusief statief 
  • Diverse kleuren

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemeen
Merk
Calumet
Type product
Achtergrondsysteem
Fabrieksgarantie
2 jaar
Afmetingen
Breedte
245cm
Hoogte
245cm