Sennheiser EW 100 G3 microfoonset - Verhuur
Sennheiser EW 100 G3 microfoonset - Verhuur
25,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Sennheiser EK 100 G3 on-camera ontvanger
 • Sennheiser SK 100 G3 draadloze bodypack zender
 • Sennheiser SKP 100 G3 plug-on zender voor dynamische microfoons
 • CA 2 shoe-mount adapter
 • CL 1 jack-kabel
 • CL 100 XLR-kabel

Sennheiser EW 100 G3 microfoonset - Verhuur

De Sennheiser EW 100 G3 is een robuust draadloos microfoonsysteem voor hoogwaardige geluidsweergave in studiokwaliteit. Met deze set heb je optimale flexibiliteit voor videogeluid en opnametoepassingen op locatie en is daardoor ideaal voor journalisten en voor het maken van documentaires. Deze set bestaat uit een zender en ontvanger, een lavalier microfoon en een plug-on zender die van elke dynamische XLR microfoon een draadloze microfoon maakt.

Kenmerken van de Sennheiser EW 100 G3 microfoonset

 • 1680 afstembare frequenties over 42MHz
 • Automatische frequentiescan vindt open banden
 • Squelch met 3 niveaus om interferentie te blokkeren
 • 20 banken met elk 12 kanaal-presets
 • Compander voor een helderder geluid

Meegeleverde accessoires

 • Sennheiser EK 100 G3 on-camera ontvanger
 • Sennheiser SK 100 G3 draadloze bodypack zender
 • Sennheiser SKP 100 G3 plug-on zender voor dynamische microfoons
 • CA 2 shoe-mount adapter
 • CL 1 jack-kabel
 • CL 100 XLR-kabel

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam
Algemene info
Merk
Sennheiser
Type
Draadloos systeem
Interne microfoontype
Omnidirectioneel
Type transducer
Condensator
Fabrieksgarantie
2 jaar
Aansluiting
Hotshoe
Nee

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.