Productinformatie

Inhoud van de doos

 • Triangular Spacer
 • Rubberen voet
 • Manfrotto 234RC Monopod Head
 • Snelkoppelingsplaat
 • Tablethouder
 • Draagtas

Photomast Pole MK2 8 meter - Verhuur

De Photomast Pole MK2 8 meter is een uitkomst wanneer je vanaf een flinke hoogte overzichts- of panoramafoto's wilt maken, maar je statief niet hoog genoeg is. Met deze Photomast MK2 fotografeer je moeiteloos tot een hoogte van acht meter. Zo kun je objecten fotograferen die op normaal niveau lastig te fotograferen zijn. Vooral voor architectuur-, woning- en evenementenfotografie biedt deze stevige maar lichtgewicht pole een uitkomst.

Licht van gewicht maar zeer goed handelbaar

Het lichte gewicht van de Photomast komt doordat deze is gemaakt van carbonfiber. De klemmen die de verschillende secties op zijn plaats houden, zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Een acht meter lange pole houdt je natuurlijk niet zomaar even in de hand. De Photomast MK2 is daarom voorzien van een brede rubberen voet. Dit rubber is licht flexibel en vormt zich dus goed naar de ondergrond. Daarbij kun je met behoud van de grip ook de Photomast naar voren of naar achter laten tilten. De MK2 wordt geleverd met een Triangular Spacer. Deze zorgt voor een veilige afstand tussen je camera en het object waar je de Photomast tegenaan zet. Je hoeft dus niet in te zitten over krassen op de body of het display van je camera.

Bevestiging van de camera en een smartphone of tablet

Om zeker te weten dat je camera stabiel op de pole wordt gezet wordt er een Manfrotto 234RC Monopod Head inclusief snelkoppelingsplaat meegeleverd. Voor het gebruik van je smartphone als afstandsbediening en remote viewfinder wordt de RAM Mounts Universal X-Grip Cell/iPhone Cradle meegeleverd. Deze is te gebruiken met smartphones met een schermdiagonaal van 4 inch tot 6 inch. 

Kenmerken van de Photomast Pole MK2 8 meter

 • Maximale lengte van acht meter
 • Transportlengte van 156 centimeter
 • Gemaakt van carbonfiber
 • Luchtgedempt
 • Flexibele rubberen voet
 • Weegt 3.4 kilogram

Inhoud van de doos

 • Triangular Spacer
 • Rubberen voet
 • Manfrotto 234RC Monopod Head
 • Snelkoppelingsplaat
 • Tablethouder
 • Draagtas

Specificaties

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam Noord
Algemeen
Merk
Photomast
Type
Pole
Hoofddoel
Fotografie
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen algemeen
Materiaal
Carbonfiber
Waterpas
Nee
Gradenschaal
Nee
Haak voor contragewicht
Nee
Afneembare middenkolom
Nee
Omkeerbare middenkolom
Nee
Afneembare monopod
Nee
Weerbestendig
Ja
Handvat
Nee
Eigenschappen statiefpoten
Aantal poten
1
Aantal secties
6
Verstelmechanisme
Klemvergrendeling
Spikes
Nee
Afmetingen en gewicht
Maximale hoogte met middenkolom
800cm
Maximale hoogte zonder middenkolom
800cm
Minimale hoogte
156cm
Transportlengte
156cm
Eigen gewicht
3400gr
Meegeleverde accessoires
Inclusief statiefkop
Ja
Inclusief snelkoppelingsplaatje
Ja
Inclusief middenspreider
Nee
Inclusief vloerspreider
Nee
Inclusief statieftas
Ja
Inclusief polsriem
Nee

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóóp je niet alleen het beste materiaal, je kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Jij bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen je de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die je voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Je huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Je objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijg je mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als je de camera komt ophalen; je kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfel je bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht je binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvang je 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van je huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van je reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor je klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dien je mee te nemen als je de reservering afhaalt. Je kunt aangeven wanneer je de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huur je het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als je bij je reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of je reservering valt in een weekend, ontvang je van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaal je samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat je de apparatuur in goede staat hebt teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op je rekening terug.