TourBox Neo Creative Software Controller
TourBox Neo Creative Software Controller
169,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • USB Type-C naar Type- kabel (USB 2.0)
 • Pouch

TourBox Neo Creative Software Controller

De TourBox Neo Creative Software Controller is de tweede generatie TourBox controller. Het heeft een verbeterde linker draaiknop en middenknop voor soepelere en nauwkeurigere aanpassingen, maar is voor de rest hetzelfde als het origineel.

Universeel inzetbaar

De TourBox Neo is een universele controller voor tal van foto, video-, audio-, animatie-, tekenprogramma's en andere toepassingen, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, Final Cut Pro X, Premiere, After Effects, DaVinci Resolve, Audition, Cinema 4D, Capture One, Clip Studio Paint, Comic Studio, PaintTool SAI en nog veel meer. De controller wordt aangesloten op je Mac of Windows computer met de meegeleverde USB Type-C-kabel en wordt van stroom voorzien vanaf je computer.

Uitgebreide functionaliteit

De TourBox Neo kan ook worden ingesteld om samen te werken met muizen, toetsenborder en grafische tablets. Een veel voorkomende workflow is het gebruik van de controller met één hand en een muis met de andere. Het compacte ergonomische ontwerp heeft verschillend gevormde bedieningselementen op verschillende plaatsen, zodat je gemakkelijker op de tast kunt vinden.

Handelingen en preset configuraties

Alles bij elkaar zijn er drukknoppen, draaischijven, scrollwielen, functieknoppen, draaiknoppen die onafhankelijk of in combinatie kunnen worden bediend. Je kunt tot 42 handelingen instellen als sneltoetsen of ingebouwde functies. Voor geselecteerde software kunnen vooraf ingestelde configuraties worden geïmporteerd uit de TourBox software, die als gratis download wordt aangeboden voor Mac en Windows. De TourBox Neo kan meerdere preset configuraties beheren en je de mogelijkheid bieden om tussen deze configuraties te schakelen.

Brush control

Met een veelzijdige draaiknop kun je eenvoudig de grootte, flow, transparantie en hardheid van een brush regelen zonder je workflow te onderbreken.

Alles-in-één draaiknop

De grote draaiknop aan de linkerkant werkt samen met andere bedieningselementen van de TourBox om je schuifregelaars, numerieke aanpassing, framestepping of een snelle zoekopdracht te geven.

Naadloze navigatie

Je kunt navigatie zoals schermzoom, canvasrotatie en tijdlijnaanpassing uitvoeren met het bedieningswiel, de knop of de draaiknop. Met de knoppen aan de zijkant, de bovenkant en de korte knoppen heb je toegang tot extra functies voor nog meer controle.

Wisselen tussen gereedschappen

Met de pijltjestoetsen kun je schakelen tussen meerdere gereedschappen en de real-time status van verschillende gereedschappen bekijken wanneer je de HUD-functie (Heads Up Display) hebt ingeschakeld.

Kenmerken van de TourBox Neo Creative Software Controller

 • Universele editing controller voor digital creators
 • Verbeterde 2e generatie versie
 • Voor foto, video, audio en animatie
 • Werkt met After Effects, Photosop, Cinema 4D, Final Cut Pro X en meer
 • Samen te gebruiken met muizen, toetsenborden en tablet
 • Programmeerbaar met maximaal 42 bewerkingen
 • USB Type-C interface
 • Compatibel met Mac en Windows

Meegeleverde accessoires

 • USB Type-C naar Type- kabel (USB 2.0)
 • Pouch

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
TourBox
Type product
Controller
Fabrieksgarantie
2 jaar
Toon alle specificaties