Canon TS-E 24mm f/3.5L II objectief - Verhuur
Canon TS-E 24mm f/3.5L II objectief - Verhuur
40,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap EW-88B

Canon TS-E 24mm f/3.5L II objectief - Verhuur

De TS-E 24mm f/3.5L II van Canon is een groothoekobjectief geschikt voor Canon camera's met een EF of EF-S vatting. Het objectief geeft je Tilt-Shift mogelijkheden waardoor je controle krijgt over het perspectief. Ook de kromming van de lijnen, die onherroepelijk optreden bij een groothoekobjectief, heb je zelf in de hand. Dit maakt de TS-E 24mm f/3.5L II zeer geschikt voor architectuur- en landschapsfotografie. Het optische tilt mechanisme geeft een zeer precieze controle over de scherptediepte in combinatie met het perspectief.

Aanpasbaarheid
De Tilt-Shift functie van de TS-E 24mm f/3.5L II maakt aanpassingen aan het focale vlak mogelijk van plusminus 8.5 graden. Aanpassingen aan de optische as kunnen worden aangepast tot ongeveer 12mm. De tilt en de shift zijn gecombineerd en afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Het Tilt-Shift mechanisme is vast te zetten in een rechte hoek of parallel met om de 45° een klikje. De lensbevestiging zelf kan 90° links- of rechtsom draaien in stappen van 30°, hierdoor kun je de door jouw ingestelde verstelling behouden wanneer je wisselt van landschapstand naar portretstand.

Effecten
Het gebruik van Tilt-Shift kan leiden tot een breed scala aan effecten, waarbij de één wat functioneler is en de andere alleen een optisch doel heeft. Het eerder genoemde lijnen corrigeren komt goed van pas bij het fotograferen van gebouwen. In plaats van achteraf via software een lijncorrectie toe te passen kunt de lijnen al recht krijgen dankzij het objectief. Tilt-shift wordt ook gebruikt om een miniatuur effect te geven aan foto's of video's, dit is ook wel bekend als het diorama effect. Door bepaalde delen van de afbeelding een onscherpte te geven simuleer je een scherptediepte die normaal verkregen wordt bij close-up fotografie. Hierdoor lijkt de scène veel kleiner dan hij in werkelijkheid is, alsof je opnames maakt in Madurodam.

Kenmerken van de Canon TS-E 24mm f/3.5L II

 • Tilt en shift objectief van 24mm 
 • Minimale vervorming en hoge resolutie 
 • ± 8.5° kanteling en ±12 mm verschuiving 
 • Onafhankelijke rotatie van kantel- en verschuivingsmechanismen 
 • Asferische en UD-lenselementen 
 • SWC-coating en Super Spectra-coating 
 • Cirkelvormig diafragma

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap EW-88B

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Tilt-shift
Lensmount
Canon EF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Tilt-shift
Ja
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
11/16 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.34x
Scherpstelling
Handmatig
Minimale scherpstelafstand
21cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
24mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
24mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/3.5
Maximaal diafragma
f/3.5
T-stop
Nee
Diafragmabladen
8
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
780gr
Filtermaat
82mm
Lengte
107mm
Doorsnede
89mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóóp je niet alleen het beste materiaal, je kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Jij bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen je de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die je voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Je huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Je objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijg je mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als je de camera komt ophalen; je kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfel je bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht je binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvang je 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van je huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van je reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor je klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dien je mee te nemen als je de reservering afhaalt. Je kunt aangeven wanneer je de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huur je het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als je bij je reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of je reservering valt in een weekend, ontvang je van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaal je samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat je de apparatuur in goede staat hebt teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op je rekening terug.