DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3 Classic)
DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3 Classic)
159,-

Productinformatie

DJI Care Refresh 1-Year Plan DJI Mavic 3 Classic

Het DJI Care Refresh 1-Year Plan DJI Mavic 3 Classic biedt twee vervangende eenheden voor een kleine meerprijs in één jaar (inclusief Flyaway Coverage) en dekt een breed scala aan ongevallen. Andere exclusieve services zijn onder meer een garantie van twee jaar, fabrieksonderhoud, exclusieve reparatiekortingen, beloningen voor een veilige vlucht en meer. 

Belangrijk voor activatie:

  • De drone dient nieuw en nog niet geregistreerd te zijn
  • Na registratie van de drone dient Care Refresh geactiveerd te worden
  • Je dient Care Refresh binnen 48 uur na activatie van je drone te registreren
  • Kwijtraken door nalatigheid of diefstal wordt niet gedekt

Opmerking

DJI Care Refresh is alleen geldig in de regio waar de drone is gekocht. Om ervoor te zorgen dat je normaal van de service kunt genieten, moeten het DJI Care Refresh pakket en de bijbehorende drone in hetzelfde land of dezelfde regio worden gekocht.

Twee snelle vervangingen

Het DJI Care Refresh 1-Year Plan biedt twee vervangingen in één jaar, inclusief één mogelijkheid om Flyaway Coverage te gebruiken. Als het gaat om ongevallen zoals waterschade, botsingen of een vermiste drone, kun je jouw product tegen een kleine meerprijs laten vervangen. Voor de DJI Mavic 3 Classic bedragen de eerste vervangingskosten van DJI Care Refesh €129,- en de tweede vervanging is €159,-. en de derde vervanging kost €219,-. Als je gebruik maakt van de vervanging die beschikbaar is voor Flyaway Coverage, bedragen de vervangingskosten €529,-.
 

Flyaway-dekking

DJI Care Refresh Flyaway Coverage dekt situaties waarin je drone vermist raakt tijdens de vlucht, zodat je zorgeloos kunt genieten van je vluchten. Om ervoor te zorgen dat je drone gebruik kan maken van de Flyaway-vervangingsservice, dien je jouw DJI-account en apparaat vooraf via de app aan de drone te koppelen. De Flyaway-vervangingsservice kan niet worden gebruikt als het account of apparaat niet was gekoppeld voordat het flyaway-incident plaatsvond.
 

Probleemloze, volledige dekking

Accidentele schade wordt gedekt door de vervangingsservice, inclusief botsingen, waterschade, enz. De vervangende eenheden zijn gloednieuwe producten of gelijkwaardig aan gloednieuwe producten in prestatie en betrouwbaarheid.
 

Bespaar tijd met express

Express is een optie waarmee je het schadebeoordelings- en offerteproces kunt overslaan. Een DJI-servicecentrum stuurt je een vervangend product zodra ze je product hebben ontvangen.
 

Fabrieksonderhoud

DJI-servicecentra bieden fabrieksonderhoud, waaronder inspecties en upgrades, reiniging en vervanging van gemakkelijk versleten onderdelen om je drone in uitstekende staat te houden. DJI Care Refresh 1-Year Plan biedt 1 fabrieksonderhoudsservices in 1 jaar.
 

Exclusieve reparatiekortingen

Reparatiekosten zijn niet langer een punt van zorg bij een ongedekt ongeval. DJI Care Refresh biedt exclusieve kortingen voor hoogwaardige service. DJI Care Refresh 1-Year Plan biedt 2 keer korting op de reparatieservice in 1 jaar.
 

Beloningen voor een veilige vlucht

Als je tijdens de serviceperiode geen vervangings- of reparatieservices hebt gebruikt, biedt DJI je als beloning een garantieverlenging van 1 jaar.
 

Geen verzendkosten

DJI dekt de verzendkosten in beide richtingen wanneer een product wordt teruggestuurd voor vervangende service.
 

Exclusieve service

DJI Care heeft exclusieve technische servicekanalen om ondersteuning te bieden, inclusief online chat- en belondersteuning. Je hulpverzoeken worden doorgestuurd naar de DJI Care-servicekanalen om je een snelle vervanging te bieden. Voor de DJI Care Refesh-service ga je naar de ondersteuningspagina op de officiële website van DJI.

Kenmerken van het DJI Care Refresh 1-Year Plan DJI Mavic 3 Classic

  • Garantiepakket voor een nieuw gekochte DJI Mavic 3 Classic drone
  • Drie keer een vervanging (met bijbetaling)
  • Bescherming tegen hoge kosten bij een crash
  • DJI neemt de kosten van ophalen en terugsturen op zich

O.a. geschikt voor

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
DJI
Type product
Garantiepakket
Fabrieksgarantie
1 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Drone
Geschikt voor (merk)
DJI
Geschikt voor (serie)
Mavic 3 Classic

Jouw nieuwe aankoop

DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3 Classic)

DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3 Classic)

1 review
| #3299814
159,-
Morgen gratis in huis
Nog slechts 1 beschikbaar