DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3
DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3
1.899,-
 • DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

Geen reviews
| #3325779
1.899,-
2 werkdagen
Of betaal 633,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

Met een DJI Care Pro-garantieplan verzeker je tegen kosten aan een DJI Pro-product. Het helpt je langer in de lucht te blijven door de uitvaltijd voor reparaties tot een minimum te beperken. Het DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3 dekt de eventuele kosten aan je DJI Inspire 3 drone. Gedurende een jaar heb je recht op gratis reparatie en ondersteuning.

Hoe werkt het?

Iedere keer dat jouw drone binnenkomt voor reparatie beoordelen de DJI-technici de schade en maken een diagnose voor de vereiste reparatie. Aangezien er voor iedere reparatie een vooraf vaste prijs is vastgesteld  betekent dit dat een kleine cosmetische schade of de vervanging van losse onderdelen niet zo duur is als de reparatie van waterschade of interne onderdelen. Dankzij dit systeem kun je mogelijk meerdere reparaties per kalenderjaar claimen. De manier waarop je reparatiedekking wordt besteed hangt dus volledig af van de reparaties die je mogelijk nodig hebt.

Extra ondersteuning voor accu's

Een extra voordeel van een DJI Care Pro Care Plan is de vervanging van accu’s. Met Care Pro voor DJI Inspire 3 heb je als piloot recht op twee gratis accu’s per jaar. Hiermee kan je een set versleten TB51 accu’s omruilen voor een nieuwe set. Dit heeft een totale waarde van zo’n € 700,00!

Onbeperkt aantal gratis reparaties

Binnen de looptijd heb je recht op een onbeperkt aantal gratis reparaties. Dat kan zijn voor waterschade, valschade, onjuist gebruik en andere onopzettelijke schade. De maximale totale dekking van het DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3 over een jaar is € 11.000!

Fabrieksonderhoud

Ook al krijg je geen ongelukken gehad met je drone, dat betekend niet dat hij geen routine-inspectie en onderhoud kan gebruiken. Daarom dekt de DJI Care Pro Plan ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt in de fabriek voor je Inspire 3. Deze service bestaat uit een grondige test van je drone en onderdelen, waar nodig vervanging van kwetsbare onderdelen en een officieel onderhoudsrapport voor je administratie.

Exclusieve service

DJI Care biedt je via diverse servicekanalen exclusieve technische ondersteuning. Bijvoorbeeld via online chat of telefoon.

Internationale garantieservice

Ga je regelmatig met de drone op reis? Met een DJI Care Pro-garantieplan ben je met je DJI Inspire 3 over de hele wereld  verzekerd van hulp bij DJI Authorized Repair Centers.

Flyaway dekking

Gaat het heel erg mis en vliegt je drone weg en gaat hij verloren. Dan kun je een vervangend product kopen tegen een gereduceerde prijs.  

Let op: Dit product dient binnen 48 uur na activatie van het toestel te worden geactiveerd.

Kenmerken van de DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

 • Onbeperkt aantal gratis reparaties binnen de dekkingslimiet
 • Dekking tegen waterschade, valschade of andere ongevallen
 • 2x Gratis vervanging van accu binnen de looptijd
 • 1x Fabrieksonderhoud 
 • 1x Flyaway-vervanging met korting binnen de looptijd (lens uitgesloten)Gratis verzending en retourzending
 • Exclusieve technische service inclusief online chat en telefonische ondersteuning
 • Gratis verzending en retourzending
 • Dekkingslimiet € 11.000


                      

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
DJI
Type product
Garantiepakket
Fabrieksgarantie
1 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Drone
Geschikt voor (merk)
DJI, Falcam
Geschikt voor (serie)
Inspire 3

Jouw nieuwe aankoop

DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

DJI Care Pro 1-Year Plan DJI Inspire 3

Geen reviews
| #3325779
1.899,-
2 werkdagen