Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
149,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

  • 5 vervangbare kaarten
  • Lanyard voor bevestiging

Datacolor Spyder Checkr Video

De Datacolor Spyder Checkr Video is een handige kleurreferentietool waarmee je videokleuren en belichting nauwkeurig afstemt met behulp van videovectorscopen, golfvormmonitors, en professionele videobewerkingssoftware zoals DaVinci Resolve, Adobe Premiere en Final Cut Pro. Met Spyder Checkr Video kun je eenvoudig één of meerdere camera's, lenzen, en verschillende sensoren op elkaar afstemmen, waardoor je vanaf het begin van de opname nauwkeurige kleuren krijgt en de postproductieworkflow wordt geoptimaliseerd.

Unieke kleurmonsterkaart

Spyder Checkr Video wordt geleverd met een unieke kleurstaalkaart die je in één oogopslag meer kleurinformatie biedt. Wanneer je deze kaart bekijkt met een vectorscoop, genereert het een patroon van tinten op twee verzadigingsniveaus, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe je kleuren worden vastgelegd tussen primaire en secundaire kleuren. Het cirkelvormige patroon biedt ongekende kleurinformatie.

Glanzend oppervlak

Het glanzende oppervlak van de kaarten zorgt niet alleen voor een uitgebreid kleurengamma, maar helpt ook bij het detecteren van lichtreflecties. Door deze lichtreflecties te elimineren, wordt een optimale opname van de Spyder Checkr Video gegarandeerd, wat resulteert in een nauwkeurig doelwit voor kleurcorrectie en profilering.

Ergonomisch ontwerp

Het unieke ergonomische ontwerp van de behuizing verbetert de bediening van het product tijdens het filmen op de set. Het ligt stevig in de hand en voorkomt vingerschaduwen op de kaarten, waardoor toepassingsfouten worden verminderd.

Combineerbaar met Spyder Checkr Photo-kaarten

Jij als gebruiker zult de flexibiliteit waarderen, aangezien Spyder Checkr Video eenvoudig kan worden gecombineerd met de kaarten van Spyder Checkr Photo. In totaal zijn er vier kaartsleuven beschikbaar, waardoor je een op maat gemaakt kleurreferentiehulpmiddel kunt creëren voor zowel foto's als video's.

Vijf verwisselbare kaarten inclusief videokleurdoelen

Het Spyder Checkr videokaartsysteem omvat 5 verwisselbare kaarten, waaronder een innovatieve videokleurenkaart met 12 kleurvlakken in twee verzadigingsniveaus, een zwart/50% grijs/wit kleurvlak in het midden en 6 huidtintvlakken. Daarnaast is er een grijsgradiëntkaart met twee grijze wiggen met 11 niveaus en 3 effen toonbalken in wit, zwart, en 50% grijs voor maximale detailopname. De extra conventionele kleurenkaart biedt 12 kleurvelden, 6 huidskleurvelden, en een zwarte, witte en 50% grijze balk voor flexibiliteit in de workflow. Een monochrome grijskaart voor witbalans en een focussterkaart maken het systeem compleet.

Kenmerken van de Datacolor Spyder Checkr Video

  • Geavanceerde kleurreferentietool voor video
  • Biedt een nieuw, uitgebreid kleurenpatroon
  • De hoogglanskaarten maken een hoge kleurverzadiging mogelijk
  • Speciaal behuizingsontwerp minimaliseert bedieningsfouten
  • Kaarten zijn uitwisselbaar en kunnen worden gecombineerd

Meegeleverde accessoires

  • 5 vervangbare kaarten
  • Lanyard voor bevestiging

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Datacolor
Type product
Kleurkaart
Fabrieksgarantie
2 jaar
Toon alle specificaties