Nikon EN-EL14 accu (Hähnel HLX-EL14 Extreme)
Nikon EN-EL14 accu (Hähnel HLX-EL14 Extreme)
37,76

Productinformatie

Nikon EN-EL14 accu (Hähnel HLX-EL14 Extreme)

De Hähnel HLX-EL14 Extreme is een niet-originele accu voor je digitale camera van Nikon. Door gebruik te maken van een nieuwe kwaliteitsstandaard in draagbare stroom levert deze Hähnel Extreme li-ion accu meer capaciteit, biedt betere prestaties gecombineerd met hoge duurzaamheid en optimale betrouwbaarheid. Door deze nieuwe standaard heeft Hähnel grenzen verlegd waardoor deze accu je de allerbeste kwaliteit biedt.

De accu is ingespoten met siliconen. hierdoor ontstaat een zeer taaie, schokabsorberende constructie die een perfecte bescherming biedt van het elektrische circuit. Hähnel maakt gebruikt van de  beste UL* cellen waardoor een langere levensduur, veiligheid en betere prestaties gegarandeerd zijn. 

Deze Hähnel Extreme li-ion accu is ontworpen om de meest zware omstandigheden waarmee je als professionele of semiprofessionele fotograaf tijdens ek werkzaamheden geconfronteerd wordt, te kunnen weerstaan. De HLX-E14 is niet gelijkwaardig aan de originele accu, maar overtreft deze duidelijk in prestaties, duurzaamheid én kwaliteit.

Kenmerken van de Hähnel HLX-EL14 Extreme

  • Voltage: 7.4V
  • Capaciteit: 1100mAh
  • Vervangende accu voor de Nikon EN-EL14

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Hähnel
Type accu/batterij
Li-ion
Serie accu
EN-EL14
Fabrieksgarantie
6 maanden
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Fotocamera
Geschikt voor (merk)
Nikon
Eigenschappen
Capaciteit
1100mAh
Voltage
7.4V
Oplaadbaar
Ja