PocketWizard FlexTT5 Transceiver Canon
PocketWizard FlexTT5 Transceiver Canon
179,-

Productinformatie

PocketWizard FlexTT5 Transceiver Canon

De PocketWizard FlexTT5 Transceiver met zijn hotshoe en de ControlTL firmware, is de perfecte toevoeging voor het Canon TTL flitssysteem. De FlexTT5 is dé transceiver voor standaard triggering die werkt op alle MultiMax kanalen en veel van de geavanceerde MultiMax functies ondersteunt.

Hypersync technologie
De FlexTT5 is te gebruiken in combinatie met een camera of met een flitser. U kunt het systeem gebruiken zoals u gewend bent; dus elke instelling die u verandert wordt razendsnel doorgegeven. Als u wijzigingen doorvoert worden de zone en ratio-instellingen, de ISO-waarde, de sluitertijd én diafragmawaarden meteen aangepast zodat u een correcte belichting houdt. De FlexTT5 beschikt ook over de Hypersync technologie, zodat synchronisatietijden tot 1/500s. geen probleem zijn. Wilt u een nog snellere synchronisatietijd gebruiken? Stel een snellere synchronisatietijd in en het ControlTL systeem schakelt automatisch over naar de high-speed sync modus. In deze modus worden synchronisatietijden tot maar liefst 1/8000 seconde mogelijk.

Flexibel instelbaar

De FlexTT5 beschikt over 2 kanalen, C1 en C2, die beide afzonderlijk geprogrammeerd kunnen worden tot 20 ControlTL kanalen voor TTL fotografie en 32 kanalen voor manuele flitsfotografie. Tevens beschikt de transceiver over een schakelaar met drie zones om eenvoudig de verschillende zones en ratio-instellingen van uw flitsers te veranderen. De FlexTT5 beschikt ook nog over de Auto-Sensing Transceiver technologie; deze techniek zorgt ervoor dat de unit automatisch kan omschakelen van zender naar ontvanger en omgekeerd. Wanneer u bijvoorbeeld een hotshoe gebruikt, herkent het systeem dit en wordt er automatisch omgeschakeld naar transmitter mode. In de Auto-Relay Modus kunt u zeer eenvoudig een camera en tegelijkertijd een remote flitser triggeren.


PocketWizard Utility software
Via de PocketWizard Utility software en een USB verbinding kunt u de FlexTT5 instellingen naar wens aanpassen. Instellingen zoals de kanalen, de timing van hypersync, de slaapmodus maar ook de firmware updates kunt u hiermee aanpassen.

Let op
Het afgebeelde flitsvoetje in de 360 graden foto-opname wordt niet meegeleverd met dit product.

Kenmerken

- 52 kanalen over 26 frequenties
- Maximaal 8 aantal beelden per seconde
- Beschikking over drie verschillende zones
- 180° roteerbare rubberen antenne van 6.9cm
- Werkt op twee AA-batterijen
- Automatische slaapstand
- EU model

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
PocketWizard
Type product
Transceiver
Fabrieksgarantie
2 jaar
Connectiviteit
Draadloos
Ja
USB aansluiting
Ja
Radiofrequent
Ja
Eigenschappen
Instellingen
Hotshoe-aansluiting
Display
Nee
Aantal kanalen
52
Sync snelheid
1/8000s