JJC PD-2 Opvouwbare Flits Diffuser voor interne flitser
JJC PD-2 Opvouwbare Flits Diffuser voor interne flitser
19,-

Acties en services bij dit product

Flitser inruilen?

Ruil je flitser in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je flitser naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

JJC PD-2 Opvouwbare Flits Diffuser voor interne flitser

De JJC PD-2 Opvouwbare Flits Diffuser is ideaal voor wanneer u binnenshuis wilt fotograferen. U kunt daar in situaties komen waar u te weinig licht hebt om goede en scherpe foto's te kunnen maken. U kunt dan de ISO-waarde, belichtingswaarde of sluitertijd van uw camera aanpassen, maar dit kan allerlei gevolgen met zich meebrengen. U kunt dan natuurlijk een flitser gebruiken, maar die heeft het nadeel dat u vaak niet alles binnen een ruimte egaal kunt uitlichten of u krijgt ongewenste reflecties.
 
Gemakkelijke oplossing
De oplossing is om gebruik te maken van een diffuser zoals de JJC PD-2, een flash bounce met honey grid en een reflecterende binnenkant wat zorgt voor een geconcentreerde lichtstraal. Deze flash bounce eenvoudig met klittenband te bevestigen en is daardoor geschikt voor nagenoeg elke interne pop-up flitser. Door dit bevestigingssysteem is de JJC PD-2 gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen waardoor hij ook makkelijk vervoerbaar is.

Kenmerken

- Verzacht harde schaduwen
- Gemakkelijk te bevestigen
- Afmetingen (BxH): 128x85m

O.a. geschikt voor

- Camera's met interne pop-up flitser

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
JJC
Type product
Diffuser
Serie
PD-2
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Hoogte
85cm
Breedte
128cm
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Flitser