E-Wipe CCD cleaning pads
E-Wipe CCD cleaning pads
49,95

Productinformatie

E-Wipe CCD cleaning pads

Houd uw objectieven en andere optiek stofvrij met deze vochtige E-Wipe CCD cleaning pads van Photographic Solutions! Deze zachte, vochtige reinigingsdoekjes zijn veilig voor alle soorten glas, van lenzen, de glasplaat van uw scanner tot filters en zelfs beeldsensoren.

Veilig in gebruik
De E-Wipes zijn handig verpakt en zijn gemaakt van ultra puur, pluisvrije doek met een nauwkeurig afgemeten steriel en zeer verfijnde hoeveelheid alcoholmengsel. Wanneer u de E-Wipes volgens de voorschriften gebruik kunt u deze veilig gebruiken op monochrome CCD's, scanners, spiegels en andere gevoelige elektronische en fotografische beeldvormende oppervlakken. De E-Wipes laten absoluut geen residu achter op het oppervlak.

Gebruik
Om de E-Wipes te gebruiken scheurt u de verpakking bij de inkeping open. Met een zachte beweging van de pols ontvouwt u het reinigingsdoekje (dit moet met één hand gebeuren om verontreiniging te voorkomen). Veeg in één richting over het te reinigen oppervlak. Ga niet over een eerder gereinigd gedeelte met het zelfde doekje. Hergebruik een eenmaal gebruikt doekje ook niet omdat verzameld vuil schade aan uw apparatuur kan veroorzaken. De E-Wipes worden aanbevolen door fabrikanten van digitale camera's, scanners en andere apparaten met kritische reinigingsvoorschriften.

Kenmerken

- Pak met 24 vochtige reinigingsdoekjes voor het reinigen van uw objectieven, filters, de glasplaat van uw scanner of andere optiek

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Photographic Solutions
Fabrieksgarantie
2 jaar