• Ewa-Marine U-AZ Onderwaterhuis

Ewa-Marine U-AZ Onderwaterhuis

Geen reviews
| #500972
219,-
Tijdelijk uitverkocht
Of betaal 73,- in

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Setje CD-5 vochtvreters
- Speciaal schuimpad
- C-A adapters, inclusief split-ring met een filtermaat van 52, 55, 58 en 62mm

Ewa-Marine U-AZ Onderwaterhuis

Het Ewa-Marine U-AZ Onderwaterhuis onderwaterhuis is geschikt voor de meeste DSLR's in combinatie met een objectief dat een maximale filtermaat van 72mm heeft. U kunt zelfs objectieven met een lange brandpuntsafstand gebruiken. Uw camera blijft eenvoudig te bedienen en het onderwaterhuis is veilig te gebruiken tot een diepte van 20 meter!

Materiaal en gebruik
De behuizing is vervaardigd van dubbel gelamineerd PVC. De geïntegreerde poort voor het objectief is voorzien van neutraal glas zodat u er perfect doorheen kunt fotograferen. Het is mogelijk om een reportageflitser op uw camera te bevestigen en deze te gebruiken. De U-AZ is voorzien van klemmende rails die naadloos in elkaar passen en de zak hermetisch afsluiten. De klemmen zijn vast te maken door drie schroefknoppen aan te draaien. De druk in de zak blijft gelijk aan de druk in de omgeving als u onder water gaat.

Toepassingen
Neem de U-AZ mee als u gaat snorkelen, zwemmen of duiken..., er opent zich een hele nieuwe wereld omdat u uw creatieve mogelijkheden enorm uitbreidt. Fotografeer met de camera half onder en half boven water, fotografeer modellen onder het wateroppervlak of neem uw spiegelreflexcamera veilig mee als u een tocht met de kano gaat maken.

Kenmerken

- Afmetingen: 17-23 x 17 x 13.5mm
- Diameter voorste poort: 7.5cm
- Maximale filtermaat: 72mm
- Weegt 400 gram

Inhoud van de doos

- Setje CD-5 vochtvreters
- Speciaal schuimpad
- C-A adapters, inclusief split-ring met een filtermaat van 52, 55, 58 en 62mm

Specificaties

Algemeen
Merk
Ewa-Marine
Geschikt voor
DSLR
Type
Waterdichte zak
Waterdicht tot
20m
Fabrieksgarantie
2 jaar

Accessoires