Manfrotto Magic Carpet carriage and end caps

Geen reviews
| #502442
242,95
218,66 na korting
Morgen gratis in huis
Nog slechts 1 beschikbaar
Of betaal 72,89 in

Acties en services bij dit product

10% korting

Profiteer van 10% korting op alles van Manfrotto tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Magic Carpet Carriage
- 2x End Cap

Manfrotto Magic Carpet carriage and end caps

De Manfrotto Magic Carpet carriage and end caps zijn ontworpen voor gebruik met de Magic Carpet short track 80cm en long track 160cm. De slede glijdt gemakkelijk in uiteinde van de track en is voorzien van een rem, waterpas en een omkeerbare 3/8"-16 en 1/4"-20 schroefdraad voor bevestiging van een camera, balhoofd of statiefkop.

De twee eindkappen worden in de uiteinden van de track geschoven en zijn voorzien van verstelbare Quick Release pootjes die, zonder gereedschap, gemakkelijk met een hefboom kunnen worden aangepast. De eindkappen zijn daarnaast voorzien van Genie Rope lock-off haken waaraan de Manfrotto Genie Motion Control Time Lapse Device kan worden bevestigd en vergrendeld kan worden. De eindkappen hebben een contragewicht-wiel die verticale slides met zwaardere camera's mogelijk maakt. De Genie Rope wordt simpel vastgebonden aan de slede en dan door het contragewicht-wiel geregen. Een extra gewicht wordt gebruikt om het gewicht van de camera te compenseren.

"Alle Syrp producten zijn omgedoopt tot Manfrotto. De vroegere Syrp-producten zijn identiek aan de Manfrotto-producten."

Kenmerken

- Geschikt voor de Magic Carpet short en long tracks
- Rem en waterpas op de carriage
- 3/8"-16 en 1/4"-20 omkeerbare schroefdraad
- Verstelbare Quick Release-pootjes
- Genie Rope Lock Off haken
- Contragewicht-wiel

Inhoud van de doos

- Magic Carpet Carriage
- 2x End Cap

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Manfrotto
Fabrieksgarantie
2 jaar