Godox LED 308W videolamp

1 reviews | #577232
Godox LED 308W videolamp - image 1
Godox LED 308W videolamp - image 2
Godox LED 308W videolamp - image 3
Godox LED 308W videolamp - image 4
Godox LED 308W videolamp - image 5

69,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Godox LED 308W videolamp

Kenmerken van de Godox videolamp

- Continulamp met een kleurtemperatuur van 5600K
- Flexibel inzetbaar dankzij vele montagemogelijkheden
- Compleet met een handige afstandsbediening
- Compact, licht en wordt niet warm

Inhoud van de doos

Bij dezel videolamp in de doos

- Afstandsbediening
- Houder met grip
- Kleine standaard
- Blauw filter
- Geel filter
- Diffuser

Reviews (1)

Leuk werkpaard
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Vermogen
Vormgeving
Een geweldige lamp met meer dan voldoende kracht om een kleine studio te verlichten. Heel charmant is de mogelijkheid om de kracht van de verlichting traploos in te stellen van 0-100%. De lamp is aan te sturen met een bijgeleverde afstandbediening. Meerdere lampen kunnen hiermee afzonderlijk ingesteld worden. Vreselijk jammer dat een netvoeding of erg dure accu niet is meegeleverd en dus separaat aangeschaft moet worden! Vooral in combinatie met een accu met lader ben je al snel 5 à 6 tientjes duurder uit dan begroot.
Ontzettend flexibel instelbaar
Geen voeding of accu meegeleverd

Accessoires voor dit product


Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?