Godox LED 308W videolamp - image 1
Godox LED 308W videolamp - image 2
Godox LED 308W videolamp - image 3
Godox LED 308W videolamp - image 4
Godox LED 308W videolamp - image 5

Informatie

Godox LED 308W videolamp

Kenmerken van de Godox videolamp

  • Continulamp met een kleurtemperatuur van 5600K
  • Flexibel inzetbaar dankzij vele montagemogelijkheden
  • Compact, licht en wordt niet warm

Inhoud van de doos

Bij dezel videolamp in de doos

  • Houder met grip
  • Kleine standaard
  • Blauw filter
  • Geel filter
  • Diffuser

Reviews (1)

Leuk werkpaard
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Vermogen
Vormgeving
Een geweldige lamp met meer dan voldoende kracht om een kleine studio te verlichten. Heel charmant is de mogelijkheid om de kracht van de verlichting traploos in te stellen van 0-100%. De lamp is aan te sturen met een bijgeleverde afstandbediening. Meerdere lampen kunnen hiermee afzonderlijk ingesteld worden. Vreselijk jammer dat een netvoeding of erg dure accu niet is meegeleverd en dus separaat aangeschaft moet worden! Vooral in combinatie met een accu met lader ben je al snel 5 à 6 tientjes duurder uit dan begroot.
Ontzettend flexibel instelbaar
Geen voeding of accu meegeleverd

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Godox LED 308W videolamp op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link