F-Stop Redfern Pouch Foliage Green - image 1
F-Stop Redfern Pouch Foliage Green - image 2

Informatie

F-Stop Redfern Pouch Foliage Green

Kenmerken

- Weerbestendige bovenkant en frontpaneel
- Uitklapbare haak zodat u de tas aan een statief kunt hangen
- Molle bevestigingssyteem voor bevestiging aan riem of rugzak
- Tal van interne vakken met rits en elastische gaasvakken
- Clip-in-clip-out sleutelring

Reviews (3)

Goede potentie maar afhankelijk van type gebruik
Kwaliteit
Ik heb de Redfern een tijd lang aan de heupriem van mijn F-Stop tas gebruikt (met name de Guru) en heb daarin tijdens het reizen geld en m'n telefoon gestopt. In dat opzicht heeft de Redfern zeker genoeg ruimte en is het formaat perfect.

Echter, de uitwerking van de toegang tot de inhoud, namelijk een lange rits die diverse bochten moet maken, is in de praktijk hinderlijk. Het is (zoals reeds door een andere reviewer opgemerkt) inderdaad zeer lastig om dit met één hand te doen, met name als de rits wat stroef loopt. Al gebruik je beide handen, dan blijft het een vertragende handeling wat je doel om snel bij de telefoon te kunnen belemmert. Idealiter had ik gezien dat het een tasje was met (o.a.) een enkele rechte rits aan de bovenkant. In de huidige situatie kies ik er uit gemak vaak voor om de tas niet helemaal dicht te ritsen maar slechts voor de helft. Dat is natuurlijk niet ideaal.

Ik kan me voorstellen dat in andere use cases dit minder hinderlijk is. Ik heb bijvoorbeeld nooit gebruikgemaakt van de functie dat het tasje ook aan de ingebouwde haak kan worden opgehangen. Ook kun je de Redfern aan de buitenkant van een grote tas bevestigen (bijvoorbeeld op de molle aan de zijkant van de Satori).
Juiste formaat voor geld en telefoon (of filters e.d.)
Molle bevestiging werkt goed
Moeizaam met één hand te bedienen
Kost in de praktijk veel tijd om de rits goed open en dicht te doen