Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief - Verhuur
Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief - Verhuur
40,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen

Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief - Verhuur

Het hoogwaardige Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief omvat alle groothoek-brandpuntsafstanden in één en sluit daarmee naadloos aan op een 24-70mm of 24-105mm. Het wijde zoombereik van 11 tot 24mm stelt u in staat om een unieke invalshoek te gebruiken voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografie. De behuizing heeft een stof- en vochtbestendige afwerking waardoor u in allerlei verschillende situaties aan het werk kunt.

Geavanceerd optisch ontwerp

De EF 11-24mm f/4.0L USM heeft een geavanceerd optisch ontwerp dat vertekening vermindert. Het objectief is voorzien van maar liefst drie verschillende lenscoatings, waarvan twee voor het optimaliseren van de lichttransmissie en het minimaliseren van reflecties. Doordat reflecties optimaal worden geminimaliseerd is de kans op het ontstaan van spookbeelden en lensflares zeer gering. Het optische ontwerp omvat asferische en ultra-lage-dispersie glaselementen die niet alleen chromatische maar ook asferische aberraties reduceren. Dit resulteert in heldere opnames met betrouwbare kleuren en een goed contrast. Het diafragma is opgebouwd uit negen afgeronde bladen voor een vloeiende en natuurlijke weergave van de bokeh.

Fulltime handmatige scherpstelling

De nauwkeurige automatische scherpstelling van de 11-24mm f/4.0L USM wordt aangedreven door een ultrasonische motor waardoor deze vrijwel geruisloos is. Het is niet nodig om de schakelaar voor het scherpstellen eerst om te zetten van automatisch naar handmatig op het moment dat u de scherpte handmatig bij wilt stellen. Met de 11-24mm beschikt u over een continu beschikbare handmatige scherpstelling.

Kenmerken van de EF 11-24mm f/4.0L USM

- Ultra-groothoekobjectief met een wijd zoombereik
- Minimum aan chromatische en sferische aberraties
- Voorzien van drie verschillende lenscoatings
- Fulltime handmatige scherpstelling mogelijk
- Diafragma met negen afgeronde bladen
- Stof- en vochtbestendige afwerking

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Groothoek
Lensmount
Canon EF
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
11/16 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.16x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
28cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
11-24mm
Minimaal brandpuntsafstand
11mm
Maximaal brandpuntsafstand
24mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.2x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1180gr
Filtermaat
Geen filter mogelijk
Lengte
132mm
Doorsnede
108mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Jouw nieuwe aankoop

Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief - Verhuur

Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief - Verhuur

Geen reviews
| #696265
40,-
Excl. 750,- borg