Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief - Verhuur
Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief - Verhuur
55,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen
- HK-34 zonnekap
- NC 40.5mm Neutral Color Filter
- 40.5 drop-in filterhouder
- Draagriem
- CT-505 koffer

Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief - Verhuur

Het Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief is geoptimaliseerd voor snelheid en het werk in lastige omstandigheden en daardoor een indrukwekkend objectief voor FX-formaat Nikon DSLR's. Het geavanceerde optische ontwerp omvat fluoriet en extra-low dispersion elementen om volledige controle te hebben over chromatische aberraties en vervormingen en het vermindert het totale gewicht van het objectief.

Een extra bijdrage aan de verbeterde beeldkwaliteit wordt geleverd in de vorm van een Nano Crystal en Super Integrated coating op de lenselemeneten. Dit zorgt voor een maximale eliminatie van flare en ghosting en een verbeterd contrast, helderheid en kleurweergave. Om dit geavanceerde optische ontwerp maximale bescherming te bieden is de 500mm f/4.0 FL ED voorzien van een front-fluorcoating meniscus glaselement dat in combinatie met de weerbestendige magnesiumlegering body van het objectief ongunstige omstandigheden het hoofd kan bieden. 
 

Extreem snel en stabiel

Het autofocussysteem, dat wordt aangedreven door een Silent Wave Motor, zorgt voor een snelle en fluisterstille scherpstelling wat goed van pas komt wanneer u met het objectief de natuur intrekt en zo min mogelijk geluid wilt maken. De automatische scherpstelling is gemakkelijk handmatig aan te passen door aan de scherpstelring te draaien. De beeldstabilisatie in het 500mm f/4.0 objectief compenseert tot vier stops. De beeldstabilisatie heeft een speciale sport-stand voor een stabiel zoekerbeeld tijdens het fotograferen van snelle bewegingen. De beeldsnelheid bij het maken van continu-opnames en de ontspanvertraging zijn vergelijkbaar met wanneer de VR-stabilisatie is uitgeschakeld. Tijdens het maken van snelle serie-opnames draagt het elektromagnetische diafragma bij aan een consistente belichting.

Kenmerken van de Nikon AF-S 500mm f/4.0

- Eenvoudig te bedienen supertele-objectief met groot diafragma
- Vier-stops beeldstabilisatie
- Nano Crystal Coating vermindert schaduwbeelden en schitteringen
- Minimale scherpstelafstand 360cm
- Zeer goed bestand tegen stof en water
- Beschermend meniscusvormig lensdeel
- Vooraf ingestelde scherpstelling mogelijk

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen
- HK-34 zonnekap
- NC 40.5mm Neutral Color Filter
- 40.5 drop-in filterhouder
- Draagriem
- CT-505 koffer

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Tele
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Nikon AF-S
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
12-16 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.15x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
360cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
500mm
Minimaal brandpuntsafstand
500mm
Maximaal brandpuntsafstand
500mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
T-stop
Nee
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
3090gr
Filtermaat
40.5mm (drop-in)
Lengte
387mm
Doorsnede
140mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Jouw nieuwe aankoop

Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief - Verhuur

Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief - Verhuur

Geen reviews
| #770335
55,-
Excl. 1.250,- borg