SanDisk 32GB SD UHS-I Class 4 10MB/s geheugenkaart
SanDisk 32GB SD UHS-I Class 4 10MB/s geheugenkaart
11,95

Productinformatie

SanDisk 32GB SDHC UHS-I Class 4 10MB/s geheugenkaart

De SD High Capacity (SDHC) 32GB geheugenkaart biedt geheugenruimte voor meer dan 16.000 foto's met hoge resolutie, meer dan 8.000 nummers of maximaal 64 uur MPEG 4 video.?SDHC kaarten vereisen een SDHC compatibele kaartlezer.

Hoewel standaard SD- en SDHC-kaarten qua vorm en grootte identiek lijken, zijn alleen de SDHC compatibele producten in staat om met de nieuwe SDHC kaarten om te gaan. SanDisk onderscheidt zijn nieuwe kaarten met het nieuwe SDHC-logo op kaart en verpakking.

SanDisk SDHC - Secure Digital
SDHC is de nieuwe benaming voor SD kaarten met meer dan 2 GB opslagcapaciteit. Deze voldoen aan de SD 2.00 standaard, een compleet nieuw ontwerp voor kaarten en mobiele apparaten die capaciteiten van 4 tot 32 GB onder- steunen. De standaard is ontwikkeld door de SD Association, een instituut voor industriële standaardisering, dat tevens drie klassen voor snelheids- en prestatie-eigenschappen heeft vastgelegd. Deze kaarten voldoen aan de SD Speed Class Rating standaard waarin een minimale constante overdrachtsnelheid voor SDHC kaarten is vastgelegd.

De vraag naar kaarten met grote capaciteit blijft toenemen naarmate opslagintensieve apparaten zoals digitale camera's en digitale camcorders populairder worden. Met deze 8GB kaarten kunnen foto's met hoge resoluties en hoogwaardige video-opnames worden gemaakt.

De consumenten vragen nu al om de volgende generatie beeld- en video- opslag in kleinere apparaten. Hoewel SDHC op dit moment slechts door een klein aantal fabrikanten en cameramodellen wordt ondersteund, wordt de standaard vrijwel zeker overgenomen door de markt voor beeldopslag. Voor video-opnames in HD-kwaliteit en fotografie in hoge resolutie is immers meer capaciteit nodig.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
SanDisk
Type geheugen
SD
Opslagcapaciteit
32GB
Multipack
Nee
Fabrieksgarantie
5 jaar
Eigenschappen
SD snelheidsklasse
Class 4, UHS-I
Maximale leessnelheid
10MB/s
Maximale schrijfsnelheid
4MB/s
Geschikt voor Full HD-video
Nee
Geschikt voor 4K-video
Nee