Strobist Quick Square Softbox 50x50cm
Strobist Quick Square Softbox 50x50cm
108,95
54,48 na korting

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

  • Houder & Ball Head

Strobist Quick Square Softbox 50x50cm

De inklapbare Strobist Quick Square softbox 50x50cm is een snelle draagbare manier voor het verkrijgen van zachte sfeervolle verlichting op locatie! Het gebruik is vergelijkbaar met een paraplu. Je schuift de softbox van beneden naar boven open. Daarna kun je de diffuser ervoor hangen.

Om de softbox weer in te pakken doe je gewoon dit proces andersom zodra de diffuser is verwijderd. Zo kun je binnen een paar minuten klaar zijn om foto's te maken wanneer je bekend bent met deze basis set-up actie! De softbox is ingeklapt makkelijk op te bergen (vergelijkbaar met een kleine paraplu) zodat de fotograaf steeds in staat is om 'licht' te reizen.

Diffuser

De diffuser is makkelijk verwijderbaar. De binnenste diffuser heeft een zilveren plek die kan worden gedraaid in de richting van de lichtbundel van de flitser, dit kan gebruikt worden om de lichtbundel te splitsen en versterken. De zilveren plek produceert scherp licht dat verder kan worden verspreid door de tweede buitenste diffuser indien nodig. Ook kan de tweede diffuser er af gehaald worden als een sterker en gerichter licht nodig is.

Bevestig op statief

De beugel die meegeleverd wordt met het apparaat is bedoeld om de Strobist Quick Square Softbox 50x50cm te monteren op een standaard of een statief. Het kogelgewricht zorgt voor een snelle en exacte positionering van de Strobist Quick Square Softbox 50x50cm, zodat je meer tijd kunt besteden aan het behalen van het juiste licht dat je nodig hebt.

Er is een opening voor de flitser, zodat je met gemak instellingen kan veranderen op de flitser.

Meegeleverde accessoires

  • Houder & Ball Head

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Strobist
Type
Softbox
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Vorm
Vierkant
Doorsnede diagonaal
70cm
Kleur binnenkant
Zilver
Kleur buitenkant
Zwart
Aantal baleinen
4