Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm
Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm
99,95
49,98 na korting

Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm

99,95
49,98 na korting
Morgen gratis in huis
Nog slechts 2 beschikbaar

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Houder & Ball Head
- Twee jaar garantie

Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm

De inklapbare Strobist Quick Striplite softbox 25x60cm is een snelle draagbare manier voor het verkrijgen van zachte sfeervolle verlichting op locatie! Het gebruik is vergelijkbaar met een paraplu. U schuift de softbox van beneden naar boven open en daarna kunt u de diffuser ervoor hangen.Om de Strobist Quick Striplite Softbox weer in te pakken doet u gewoon dit proces andersom zodra de diffuser is verwijderd. Zo kunt u binnen een paar minuten klaar zijn om foto's te maken wanneer u bekend bent met deze basis set-up actie!De softbox is ingeklapt makkelijk op te bergen (vergelijkbaar met een kleine paraplu) zodat u als fotograaf steeds in staat is om 'licht' te reizen. 

Gericht verlicht
De diffuser is makkelijk verwijderbaar. De binnenste diffuser heeft een zilveren plek die kan worden gedraaid in de richting van de lichtbundel van de flitser, dit kan gebruikt worden om de lichtbundel te splitsen en versterken. De zilveren plek produceert scherp licht dat verder kan worden verspreid door de tweede buitenste diffuser indien nodig. Ook kan de tweede diffuser er af gehaald worden als een sterker en gerichter licht nodig is.

Gemakkelijke en snelle bevestiging
De beugel welke meegeleverd wordt is geschikt om de Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm te monteren op een standaard of een statief. Het kogelgewricht zorgt voor een snelle en exacte positionering van de Strobist Quick Striplite Softbox 25x60cm, zodat u meer tijd kunt besteden aan het behalen van het juiste licht dat u nodig heeft. Er is een opening voor de flitser, zodat u met gemak instellingen kan veranderen op de flitser.

Inhoud van de doos

- Houder & Ball Head
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Type
Softbox
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Vorm
Rechthoekig
Kleur binnenkant
Zilver
Kleur buitenkant
Zwart