Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas
Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas
375,-
  • Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas

Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas

375,-
Tijdelijk uitverkocht
Of betaal 125,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Bescherm doppen
- Draagtas
- Drijfriem
- Handleiding
- 25 jaar garantie

Info

De fraaie compagnon van de Searanger II is niet alleen maar fraai, het is ook een eersteklas werkpaard als het om presteren gaat tijdens de plezier- en beroepsvaart.
Uiteraard is de kijker waterdicht en gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De grote uittreepupil in combinatie met de ruim gedimensioneerde oculairen garanderen ook bij flinke golfslag en de daarmee gepaard gaande beweging, dat het grote beeldveld rustig te overzien blijft. De kijker is voorzien van het zogenaamde "individual focussing" systeem. Dat wil zeggen, dat u met behulp van de comfortabel brede instelringen elk oculair apart scherpstelt, waarmee u heel precies van 9 meter tot oneindig scherp kunt stellen. Dat scherpstel systeem garandeert tevens een optimale afdichting van de kijkers.

In het heldere grote beeldveld (7.1 graden dat wil zeggen 126 m/1000 m) ziet u links onderin een schaalverdeling waarop de kompaspeiling in graden is geprojecteerd. Daarvoor zorgt het degelijke, geïntegreerde en gestabiliseerde Suunto kompas. Zelfs 's nachts is zichtnavigatie met dat kompas mogelijk, want de kijker heeft een ingebouwd zacht rood lichtje, dat u zelf kunt in- of uitschakelen om de schaalverdeling af te lezen. Omdat uw ogen bij nacht weinig gevoelig zijn voor zwak rood licht bederft het lichtje het nachtzicht van uw ogen niet.

Met de kijker kunt u ook hoogte- en afstandmetingen uitvoeren.
De kijker optiek is voorzien van meerlaagscoatings en van BAK 4 prisma's. Dat garandeert grote lichtsterkte en een fraaie contrastweergave. Die twee eigenschappen kunnen u 's nachts bij levensbedreigende situaties uitkomst bieden. Ook aan de ergonomie van het kijkerhuis is veel aandacht besteed, zodat u ook onder zware omstandigheden in de kou met handschoenen aan alle functies van de kijker makkelijk kunt benutten. Dat alles maakt de Searanger III een bijzonder gebruiksvriendelijke kijker, waar ook kinderen goed mee uit de voeten kunnen. De objectiefkappen zitten vast aan het kijkerhuis bevestigd, zodat u zich daar nooit om hoeft te bekommeren. De donkerblauwe rubberbekleding voelt niet alleen prettig aan, het zorgt ook voor extra schokbestendigheid van de kijker. Deze robuuste watersporter wordt inclusief tas en drijfriem geleverd. Een echte Ranger.

Nieuw voor 2008: speciale hydrofobische coating op de buitenzijde van de lenzen. Hiermee wordt een goed beeld ook onder natte omstandigheden gegarandeerd. De hydrofobische coating werkt op lenzen van de objectieven en oculairen als een lotusblad. Waterdruppels die op de lenzen terechtkomen, kunnen zich hier niet aan hechten en parelen eraf.

Meegeleverde accessoires

- Bescherm doppen
- Draagtas
- Drijfriem
- Handleiding
- 25 jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Bynolyt
Soort kijker
Verrekijker
Type kijker
Porro verrekijker
Serie
Searanger
Fabrieksgarantie
10 jaar
Optiek
Vergrotingsfactor
7x
Lensdiameter
50mm
Vergroting
7x50
Oogafstand / Eye-relief
23mm
Uittredepupil
7.1mm
Minimale scherpstelafstand
10m
Lichtsterkte
51
Schemergetal
18.7
Gezichtsveld op 1000 meter
126m
HD-glas
Nee
Opties
Waterbestendig
Ja
Gasgevuld
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Geschikt voor brildragers
Ja
Statiefadapteraansluiting
Nee
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1150gr
Afmetingen
190 x 190mm

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren