Verzenden

Verzendopties

Als je een bestelling hebt geplaatst wil je natuurlijk zo snel mogelijk met je nieuwe artikelen aan de slag. Dit zijn de verschillende mogelijkheden waarop wij jouw bestelling kunnen verwerken:

Afhalen in één van onze winkels

Je kunt je bestelling zonder kosten afhalen in één van onze winkels. Plaats je order, en kies de winkel waar je deze wilt afhalen. We reserveren het gewenste product dan ook meteen voor 7 dagen.

Morgen in huis

Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur worden geplaatst en betaald, versturen we altijd dezelfde dag via PostNL. Deze worden de eerstvolgende werkdag bezorgd. Je ontvangt van ons een trackingcode zodra het pakket verzonden is, zodat je op de track&trace-pagina van PostNL kunt zien wanneer het ongeveer zal worden bezorgd.

N.B. Voor orders boven de €1000,- die betaald worden via SprayPay - gespreid betalen kan het tot 24 uur duren voor de order wordt verzonden. SprayPay moet deze order eerst keuren. Houd er dus rekening mee dat we niet altijd een order betaald via SprayPay - gespreid betalen dezelfde dag nog kunnen verzenden. Hier kan een vertraging tot 24 uur op zitten.

Bezorgen op een afhaallocatie

Als je zeker wilt zijn dat je bestelling in ontvangst genomen kan worden, of als je de bestelling liever niet thuis ontvangt, kun je bij bezorging via PostNL ook kiezen om de bestelling op een afhaalpunt te laten bezorgen. Bij de bezorgopties kun je eenvoudig kiezen welk afhaalpunt voor jou het meest geschikt is. Er worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht voor deze optie.

Buitenland

We versturen pakketten naar het buitenland via verschillende vervoerders. Heb je gekozen voor een standaard verzending, of voor UPS koerier, dan kun je de bestelling binnen maximaal 3 werkdagen verwachten. Koos je voor UPS Express Saver kun je de bestelling de eerstvolgende werkdag na verzending verwachten. Bestellingen die via UPS Express Saver worden bezorgd worden dagelijks tot 17 uur verwerkt. Bestellingen die na 17 uur worden geplaatst versturen wij de eerstvolgende werkdag.

Koerier

Producten die te groot of te zwaar zijn voor een reguliere verzending, zoals bijvoorbeeld achtergrondrollen van 2 meter of breder, bezorgen we persoonlijk met onze eigen koerier. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen, en we nemen de middag voorafgaand aan de bezorging even contact met je op om het tijdstip door te geven.

Kosten

Voor een bestelling vanaf 100 euro via de reguliere pakketdienst, zonder extra bezorgopties en met het afleveradres in Nederland, België of Duitsland betaal je geen bezorgkosten. Onder de 100 euro rekenen we in dit geval € 4,99.

Wil je gebruik maken van speciale bezorgopties zoals bijvoorbeeld Extra vroeg of bezorging op de dag van bestelling, dan rekenen we een kleine meerprijs. Voor alle aanvullende opties op werkdagen wordt €2,00 in rekening gebracht. Bezorging op een afhaalpunt is altijd zonder meerprijs.

De kosten van aflevering in het buitenland verschillen per beschikbare optie. Je ziet bij het afronden van de bestelling bij elke optie precies wat de kosten zijn. Aflevering met onze eigen koerier kost 24.95 euro.

Levering naar buitenland

We bieden voor levering naar het buitenland de volgende mogelijkheden aan:

Land Gratis* Standaard (€17,50) UPS Koerier (€20) UPS Express Saver (€45)
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Italië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Zweden

*Gratis bij bestellingen vanaf €100. Voor orders onder €100 worden €4,99 aan verzendkosten in rekening gebracht.