Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Sigma foto Lease - 1
Sigma foto Lease - 2

Sigma Foto lease bij CameraNU.nl

Lease Sigma lenzen zonder rente!

Ben jij, voor een nieuw project, een nieuwe klus of om jouw uitrusting compleet te maken, op zoek naar een nieuwe Sigma lens? Natuurlijk zou je meteen het hele bedrag kunnen voldoen. Maar heb je het geld niet direct voor handen dan is het mogelijk om te leasen!

Leasen als oplossing

CameraNU.nl is in zee gegaan met Sigma en BNP Paribas zodat jij objectieven kunt leasen..., Sigma Foto Lease! Met Sigma Foto Lease wordt het voor meer mensen mogelijk om een Sigma objectief in bezit te krijgen. En als je voor 31 december 2020 een aanvraag indient, betaal je 0% rente gedurende de volledige looptijd.

Hoe werkt het?

Kies je gewenste lens of lenzen uit de Art, Contemporary en Sport lijn en bepaal de looptijd. Hierbij heb je de keuze uit 24 of 36 maanden. Je kan dan meteen je maandpremie berekenen, deel de (totale) nieuwprijs door het aantal maanden dat je wilt gaan leasen.

Extra kosten

Je betaald eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Deze kosten zijn exclusief BTW. Bij automatische incasso betaal je daarnaast niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog € 20,- extra in rekening gebracht. Houd er bij Financial Lease rekening mee dat je bij het ingaan van het contract het BTW-bedrag meteen dient te voldoen. Je eerste termijn bedrag valt dus hoger uit.

De lens houden

Na afloop van het Financial Lease-contract is er de mogelijkheid om de lens voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen.

Cashbacks en andere promoties

Sigma heeft regelmatig consumenten-acties en het kan zijn dat een product dat jij wilt leasen, onder zo'n actie valt. Promotionele acties zijn echter niet van toepassing op lease-producten.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM Sports objectief leasen voor de duur van 36 maanden. De nieuwprijs van dit objectief is € 1599,- wat betekent dat je premie € 44,42 per maand wordt met eenmalig € 90,75,- administratiekosten. Wil je na het Financial Lease-contract de lens kopen, dan betaal je na 36 maanden nog eenmalig € 79,95 om deze lens jouw eigendom te noemen.

Voordelen van Sigma Foto Lease

Het grootste voordeel is dat je geen hoge aanschafprijs hebt, maar een maandelijks bedrag betaalt. Bovendien betaal je – als je voor 31 december 2019 voor Sigma Foto Lease kiest – 0% rente tot aan het einde van je contract! Verder is het voordelig dat jij bij Financial Lease voor het gebruik betaalt en de apparatuur dus 'off-balance' blijft, maar jij wel een gegarandeerd recht op koop hebt voor een fractie van de nieuwprijs.

Voordelen dus ook nadelen?

Er zijn slechts een aantal dingen waar je zelf aan moet denken. Drie maanden voor de afloop van het Foto Lease-contract dien je aan te geven of je kiest of je de lease wilt beëindigen of verlengen met eventueel een koopoptie bij Financial Lease. Doe je dit niet dan zal het contract automatisch met een jaar verlengd worden. Denk ook zelf aan een verzekering. CameraNU.nl helpt je daar graag mee. Daarbij is het Sigma Lease programma niet voor iedereen. Sigma en BNP Paribas stellen als voorwaarde dat je minimaal een jaar geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Sigma Foto Lease programma, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via het nummer 0527 - 690 404 of via een e-mail naar info@cameranu.nl.

Aanmelden

Op de productpagina van deelnemende objectieven zie je onder de knop om een een product aan je winkelmandje toe te voegen de link "Lease aanvragen". Deze link opent een formulier waar je jouw persoonlijke informatie, het Nederlandse KvK-nummer en BTW-nummer kunt invullen. Na het versturen krijg je een bevestigingsmail en onze administratie krijgt een e-mail met je aanvraag. Zij zullen contact met je opnemen om de procedure verder af te handelen. Let op: de gemiddelde doorlooptijd tot je het product in bezit hebt, bedraagt tien werkdagen.

Deelnemende producten

Hieronder zie je welke Sigma lenzen deelnemen aan het lease-plan. Omdat Sigma regelmatig nieuwe objectieven uitbrengt, kan het zijn dat een product nog niet in het overzicht staat. Als je contact met ons opneemt kunnen wij direct uitzoeken of een bepaalde lens in aanmerking komt om te leasen.

Lenzen beschikbaar voor Sigma Foto Lease