CameraNU Logo

Statieftassen

Een statief is ontzettend handig, maar echt handig om mee te nemen is het niet altijd. Een goede statieftas helpt je daarbij en vergroot het draaggemak van jouw statief. Deze tassen zijn namelijk speciaal ontworpen voor het vervoeren (of opbergen) van jouw statief. Draag je statief op je rug of aan de handgrepen. Bij CameraNU.nl verkopen we tassen van verschillende merken, denk bijvoorbeeld aan een Manfrotto statieftas of een Gitzo statieftas. Gewatteerd, gepolsterd of gewoon een goede basic? Je vindt ruime materiaalkeuze in ons grote assortiment statieftassen. Daarnaast zijn statieftassen in verschillende maten, zoek je bijvoorbeeld een statieftas van 80 cm of juist een grotere statieftas van 150 cm. Je vindt het op onze website!

De populairste statieftassen bij CameraNU.nl

Gratis verzending vanaf

 €50
Gericht op: Statief
Kleur: Zwart
Binnenmaten (bxdxh): 63 x 10 x 11cm

Gratis verzending vanaf

 €50
Gericht op: Achtergrondsysteem
Kleur: Zwart
Binnenmaten (bxdxh): 38 x 148cm
Je hebt 12 van de 60 producten gezien

Tas voor statief kopen

Waarom een statieftas kopen?

Veel foto rugzakken en tassen bieden wel ruimte voor een kleiner statief. Maar voor een groter statief is de aanschaf van een statieftas zeker aan te raden. Met zo’n tas vergroot je namelijk het draaggemak, neem je je statief makkelijk even mee en bescherm je hem ook nog eens beter tegen beschadigingen.

Klittenband straps aan de binnenkant van je tas, houden je statief gemakkelijk op zijn plek. De verschillende materialen waarin de tassen verkrijgbaar zijn, beschermen je statief niet alleen tegen beschadigingen maar zijn vaak ook waterafstotend en zorgen dat vuil buiten blijft.

Statief opbergen? Gebruik dan ook een statieftas

Zo bescherm je je statief tegen stof & beschadigingen en blijft je statief in mooie staat. Daarnaast pak je hem zo ook makkelijk mee wanneer je hem weer nodig hebt!