CameraNU Logo

De beste audiorecorders

Ben je op zoek naar de beste audiorecorder van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte audiorecorders. Het lijstje laat zien welke audiorecorders op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!

De beste audiorecorders op de pagina zijn gebaseerd op de populariteit. Hoe vaker de audiorecorder is verkocht, hoe hoger hij staat. Om hierin een persoonlijke keuze te maken helpt CameraNU.nl jou, met deze beste audiorecorders lijst. De lijst is altijd up-to-date!


Populairste audiorecorders bij CameraNU.nl

Wat is een audiorecorder?

Audiorecorders zijn voor verschillende dingen te gebruiken. Zo kun je een gesprek opnemen en dit later terug luisteren. Ook kan een recorder gebruikt worden om extern geluid op te nemen en dit later onder een video te zetten. Dit wordt gedaan omdat de kwaliteit van het geluid uit een recorder veel beter is dan de standaard microfoon in je camera.

Er zijn verschillende namen voor compacte audio recorders. Voicerecorder, memorecorder of dictafoon zijn een paar. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal klein van formaat zijn waardoor ze gebruikt worden om een gesprek op te nemen of geluid onder een video te monteren.

Wanneer een compacte recorder niet genoeg is kun je kiezen voor een field recorder. Hiermee is geluid op te nemen op meerdere kanalen, zijn verschillende levels per kanaal in te stellen en heb je keuze uit verschillende soorten aansluitingen, wat goed van pas komt bij professionele toepassingen.

Beste audiorecorder kopen?

De beste audiorecorder kiezen is lastig. Daarom helpt CameraNU.nl je met een top 10 lijst van populairste audiorecorders. CameraNU.nl hoopt dat je hierdoor je persoonlijke keuze beter kunt maken.


Andere top 10 lijsten