GoPro Hero 10 vs GoPro Hero 9 action cam - 1
GoPro Hero 10 vs GoPro Hero 9 action cam - 2

GoPro Hero 10 vs GoPro Hero 9 action cam

De verschillen tussen de GoPro Hero 10 en de GoPro Hero 9 hebben we voor je op een rijtje gezet. Zo zie je in één oogopslag welke action cam het beste bij het vastleggen van jouw avonturen past!

De belangrijkste specificaties van de GoPro Hero 10 en GoPro Hero 9

GoPro Hero 10GoPro Hero 10
GoPro Hero 9GoPro Hero 9
Video
5.3K met 60fps
4K met 120fps
Video
5K met 30fps
4K met 60fps
Slow motion
8x bij 2.7K
Slow motion
8x bij 1080p
Fotoresolutie
23 megapixel
Fotoresolutie
20 megapixel
Beeldstabilisatie
HyperSmooth 4.0
Beeldstabilisatie
HyperSmooth 3.0
Display voor
1.4 inch
Display voor
1.4 inch
Wifi
Wifi
Bluetooth
Bluetooth
Spraakbesturing
Spraakbesturing
Waterdicht
Tot 10 meter
Waterdicht
Tot 10 meter
Gewicht
158 gram
Gewicht
153 gram

Vergelijk alle specificaties

Revolutionaire GP2-chip in GoPro Hero 10

Dankzij een nieuwe GP2-chip verlegt de Hero 10 de grenzen van de GoPro action cams. De belangrijkste verschillen hierdoor zie je terug bij het vastleggen van films en foto's. Verder maakt het razendsnelle prestaties en bediening via het touchscreen mogelijk. De nieuwe action cam presteert nog beter bij weinig licht.

Video

Met de Hero 9 maak je 5K video's met 30 beelden per seconde. De Hero doet daar een schepje bovenop: 5.3K video met 60fps. Deze verdubbeling van framerate zorgt voor vloeiende beelden op de hoogste kwaliteit.

Foto

De GoPro Hero 10 is goed voor 23 megapixel foto's met SuperPhoto en een verbeterde HDR. Met de Hero 9 schiet je 20 megapixel foto's.

Hypersmooth

De Hypersmooth 3.0-videostabilisatie van de Hero 9 is door GoPro verder ontwikkeld naar een 4.0-versie voor de Hero 10. Hierdoor zijn je beelden nog vloeiender. De horizontaalstelling heeft een hogere kantellimiet gekregen zodat je beeldmateriaal er altijd kaarsrecht uitziet.

Veel overeenkomsten

De GoPro 9 en 10 zijn action cams met professionele resultaten. De Hero 10 heeft alle succesvolle eigenschappen van de Hero 9 overgenomen en is voorzien van een aantal upgrades. Handig: de accessoires voor de Hero 9 passen naadloos op de Hero 10.

Display voor en touchscreen achter

Het nieuwe, grote touchscreen met touchzoom op de Hero 9 Black voelt meteen vertrouwd aan. Het nieuwe beeldscherm op de voorkant zorgt voor eenvoudige compositie en intuïtieve bediening.

Conclusie

De GoPro Hero 10 action cam is een verbeterde versie van de popualaire GoPro Hero 9. De nieuwe CP2-chip en de Hypersmooth 4.0 zorgen voor de grootste veranderingen. Met de GoPro Hero 9 maak je 5K video en 20 megapixel foto's. Deze action cam biedt verder dezelfde opnamefuncties als de Hero 10.

Wil je alles uit een action cam halen? Dan kies je voor de GoPro Hero 10. Neem spectaculaire, scherpe 5.3K video op in 60p, een verdubbeling van framerate ten opzichte van de Hero 9. Ook de foto's van de Hero 10 hebben een wat hogere resolutie. Dankzij de nieuwe chip zijn de displays sneller, het werkt allemaal wat meer smooth. Als een zo stabiel mogelijk beeld het belangrijkste is voor je, kies dan voor de Hero 10. Dankzij de nieuwere Hypersmooth 4.0 zijn de resulaten van de GoPro 10 nog stabieler dan de GoPro 9.

Twijfel je nog? Onze medewerkers van de klantenservice adviseren je graag!

Je hebt 1 van de 1 producten gezien

GoPro Hero 9 vs Hero 8
GoPro Hero 9 vs Hero 8
Benieuwd naar de verschillen tussen de GoPro Hero 9 en de GoPro Hero 8? We hebben beide action cams vergeleken, zodat jij weet welke van de twee het beste bij je past! > Bekijk de verschillen
Lees meer