This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.
Edo Koch

Edo Koch

“De ideale compositie, dat is wat ik altijd zoek. Het is voor mij de uitdaging om mensen door mijn eigen lens iets te laten zien wat ze zelf misschien niet zien.” Onder de naam Buurman Fotografie heeft Edo Koch enkele jaren geleden zijn passie voor fotografie omgezet in een professionele carrière. In eerste instantie naast zijn fulltime baan in de telecom. Maar de camera past hem té goed. In 2016 heeft hij de stap gemaakt om zich volledig te richten op eigentijdse fotografie, gespecialiseerd in vastgoed-, interieur- en bedrijfsfotografie.

Hij volgt ontwikkelingen, zoals 360 fotografie, op de voet en is niet bang om hiermee te experimenteren. Als beeldregisseur neemt hij graag de tijd voor het perfecte plaatje. Dit levert zijn opdrachtgevers uiteenlopende creatieve en inspirerende beelden op.

Door zijn streven naar kwaliteit houdt hij ervan uitgedaagd te worden. Met de hedendaagse ontwikkelingen zijn er altijd nieuwe producten en diensten die kunnen bijdragen aan het beste resultaat. Samen met zijn opdrachtgevers en partners gaat hij dan ook altijd op zoek naar een situatie, waarin alle partijen optimaal kunnen samenwerken.

Blogs by