This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.
Ronny Brouwers

Ronny Brouwers

De wereld rondreizen, wie wilt dat nou niet? De jonge en ambitieuze ondernemer Ronny Brouwers, oprichter van DroneHeroes, doet het gewoon. Gedurende zijn internationale studie heeft hij mogen ervaren hoe het is om in diverse culturen te leven. Zo heeft hij o.a. in Shanghai (China) gestudeerd en werkte hij tijdens zijn studie in Bangkok (Thailand) voor een grote marketing multinational. Na het afronden van zijn studie is Ronny het bedrijfsleven ingegaan maar merkte al snel dat een kantoorbaan hem niet gelukkig ging maken. Om in zijn woorden te spreken: "Passion is the energy source that keeps the light on". Dat gezegd te hebben maakte hij eind 2016 officieel de keuze om zijn vaste baan in te ruilen voor een nieuwe uitdaging, namelijk zijn grote passie voor reizen en foto- en videografie om te zetten naar een professionele carrière.

Als gadgetfreak kocht hij zijn eerste DJI drone in 2015 en daarmee was het zaadje geplant. Na jarenlang met een systeem- en spiegelreflexcamera gewerkt te hebben was dit eindelijk écht iets vernieuwends. Het was 'liefde op het eerste gezicht'. Tijdens zijn eerste drone avontuur door de Filipijnen kwam hij op het idee om een community te starten op Instagram, een inspiratiebron met de mooiste dronebeelden van de wereld. Inmiddels genereert hij met social media meer dan één miljoen impressies per maand en heeft hij dit succes omgebogen naar een fulltime business. Zo werkt hij als freelancer voor diverse grote merken en vliegt hij de wereld rond met een rugtas vol innovatieve apparatuur op zoek naar de mooiste plekjes en nieuwe perspectieven. Zijn werk wordt over de hele wereld gepubliceerd, waaronder zijn prijswinnende foto in het welbekende boek: "Above the World" van DJI. Ronny zijn missie is mensen te inspireren om ook hun droom te volgen. Je hebt maar één leven, dus leef het! Daarnaast deelt hij zijn diepgaande kennis met betrekking tot dronefoto- en videografie en alle ins en outs die daar bij komen kijken.

Naast gerenommeerd dronefoto- en videograaf is Ronny ook gecertificeerd BNUC-s piloot en bezit hij de nodige licenties om onbemande luchtvaartuigen wereldwijd tot 25 kilo te mogen besturen. Volg Ronny zijn avonturen via Instagram, Facebook, YouTube of bezoek zijn website voor meer informatie.

Blogs by