Leer je Fujifilm X-camera kennen

Leer je Fujifilm X-camera kennen

Tom Reuvers | Meerdere locaties & datums

Heb jij een geweldige Fujifilm X-camera, maar verdwaal je af en toe nog steeds in al die mogelijkheden en complexe menu’s? Dan is deze Cursus 'Leer je Fujifilm X-camera kennen' echt iets voor jou! Technisch specialist Tom Reuvers neemt je mee in alle mogelijkheden van je Fujifilm X-systeemcamera.
Read on Lees minder
0 / 5
(0) No reviews
69,-

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je leren

Technisch specialist Tom Reuvers neemt je mee in alle mogelijkheden van je Fujifilm X-systeemcamera. Hoe programmeer je je knoppen? Welke scherpstelmogelijkheden zijn er? Wat doe ik met de beeldstabilisatie? Hoe stel ik Focus Peaking in? Allemaal vragen die tijdens deze workshop aan bod komen. Op een inspirerende wijze helpen we je ruimschoots op weg om je camera beter onder de knie te krijgen en nog beter te leren begrijpen. Kom je ook?

De cursus 'Leer je Fujifilm X-camera kennen' leert je stap voor stap de instellingen en mogelijkheden waarover jouw camera beschikt. Een duidelijke presentatie met handige tips & tricks laten je hands-on ervaren hoe je meer uit je camera haalt. Technisch specialist Tom Reuvers kent alle technieken van je camera en helpt je volledig door de complexe menu's.

Programma

  • Ontvangst
  • Wegwijs snelmenu
  • Belangrijkste instellingen
  • Top 5 features
  • Programmeren

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is zowel geschikt voor mensen die pas sinds kort een Fujifilm-camera hebben als mensen die er al enige of langere tijd mee werken. Deze workshop is het meest geschikt voor de eigenaren van een Fujifilm X-T2 en nieuwer, XH-serie en XS-serie camera's.

Aantal deelnemers

Deze workshop is bedoeld voor minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie/thee
Tom Reuvers

Over de instructeur

Tom Reuvers schiet foto's van concerten en festivals over de hele wereld, waaronder concerten van Douwe Bob en Ilse DeLange en ook enkele van de grootste namen in muziek als Franz Ferdinand, Lumineers, Di-rect en Jan Akkerman. Naast concertfotografie is Tom Reuvers actief als portretfotograaf en werkt hij aan verschillende projecten. Ook landschappen en nachtfotografie behoren tot zijn favoriete bezigheden. Vooral in nachtfotografie is hij degene die werkt met een speciale workflow om die geweldige foto's te maken. Het combineren van verschillende belichtingswaarden in nachtfotografie geeft zijn foto's net dat beetje extra. Tom Reuvers staat ook bekend om zijn workshops en trainingen.

Beschikbare locaties

Buro 11 Zwolle

Burgemeester Roelenweg 11 Unit 1.10, 8021 EV Zwolle
Toon datums Toon beschikbare datums Verberg datums Verberg beschikbare datums

Thursday 6 June |  -

7 van de 10 plaatsen beschikbaar 7 van de 10 beschikbaar
69,-

Wednesday 28 August |  -

10 van de 10 plaatsen beschikbaar 10 van de 10 beschikbaar
69,-

Cameranu Groningen

Meeuwerderweg 8 , 9724 ET Groningen
Toon datums Toon beschikbare datums Verberg datums Verberg beschikbare datums

Friday 7 June |  -

8 van de 10 plaatsen beschikbaar 8 van de 10 beschikbaar
69,-

Saturday 28 September |  -

10 van de 10 plaatsen beschikbaar 10 van de 10 beschikbaar
69,-

Cameranu Rotterdam

Vierhavensstraat 29 , 3029 BB Rotterdam
Toon datums Toon beschikbare datums Verberg datums Verberg beschikbare datums

Saturday 2 November |  -

8 van de 10 plaatsen beschikbaar 8 van de 10 beschikbaar
69,-

Zelf meenemen

Checklist