Lightpainting

Lightpainting

Ki Tan | DragonStudio | 20 June 2024

Wil je leren hoe je adembenemende en betoverende beelden creëert met behulp van licht? Dan is de Workshop Lightpainting perfect voor jou! Deze workshop biedt een unieke kans om de kunst van schilderen met licht onder de knie te krijgen en je creatieve grenzen te verleggen.
Read on Lees minder
0 / 5
(0) No reviews
90,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je leren?

Je gaat leren hoe je verschillende figuren met lightpainten kunt maken en hoe je dat mooi op de foto zet. Bij het gebruik van diverse lichtbronnen kunnen de settings tussendoor veranderen, maar daar helpt instructeur Ki Tan je graag mee. Ontdek verschillende technieken: van het schilderen met licht tot het creëren van lichtsporen en vormen. Je leert hoe je camera-instellingen aanpast voor prachtige resultaten en je oefent met het maken van verbluffende beelden. Dit alles in een leuke en interactieve omgeving.

Dit ga je doen

Je gaat met lange sluitertijden beelden vastleggen, terwijl de begeleiders met professionele lichtzwaarden, lightblades of met zelfgemaakte lichtobjecten zwaaien. Je krijgt de kans om ook zelf met de lichtzwaarden te zwaaien en zo te ondervinden hoe het is om mooie figuren te creëren.

Waarom meedoen?

Ontwikkel je fotografische vaardigheden en ontdek een unieke artistieke uitlaatklep. Word de regisseur van licht en maak visuele meesterwerken die je vrienden en familie zullen verbazen. Ontmoet gelijkgestemde creatievelingen en deel ervaringen en ideeën. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de wereld van licht op een geheel nieuwe manier!

Programma

  • Eerste uur: ontvangst met eten
  • Theorie
  • Praktijk
  • Afsluiting

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen; iedereen komt met mooie, gave foto's thuis. We helpen je met de instellingen en settings die regelmatig veranderen. Het is wel een must dat je voldoende kennis van je camera hebt om de sluitertijd, het diafragma, de ISO en de verschillende modi zelfstandig in te kunnen stellen. Enige basiskennis van Photoshop is vereist voor het gedeelte over het bewerken van foto's.

Lunch en avondeten

Voor eten wordt gezorgd, zodat je gedurende de workshop altijd een volle maag hebt. Tussendoor is er drinken aanwezig. Bij de workshop overdag ben je vanaf 13.00 uur welkom bij de DragonStudio en staat er een lunch voor je klaar. Met het avondeten inbegrepen kan de workshop uitlopen tot 18.00 uur. Bij de workshop 's avonds begin je met avondeten.

Aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is 15.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Eten
  • Drinken
Ki Tan

Over de instructeur

Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken.

Beschikbare locaties

DragonStudio

Dragonstraat 16 , 5044 HR Tilburg

Thursday 20 June |  -

14 van de 15 plaatsen beschikbaar 14 van de 15 beschikbaar
90,-

Zelf meenemen

Checklist