Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A)

#1880475
Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A) - image 1
Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A) - image 2
Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A) - image 3
Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A) - image 4

This product is out of stock

Information

Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch Wifi Gold (MP6J2NF/A)

De vernieuwde Apple iPad Pro is op verschillende onderdelen nog beter geworden. Zo zijn zowel de processor als de cameramodule die ook in de iPhone 7 worden gebruikt, toegepast in deze iPad. Hierdoor kunnen zware taken, multitasken en 3D-renderen nog sneller uit worden gevoerd en maak je geweldige foto's. Ook het scherm is onderhanden genomen. Het formaat en de resolutie zijn hetzelfde gebleven, maar dankzij een verversingssnelheid van 120Hz tegenover 60Hz van het vorige model is het beeld veel rustiger voor je ogen. De toegepaste coating zorgt er daarbij voor dat je waar dan ook goed zicht hebt op je scherm.

Professionals die graag gebruik maken van Apps van Adobe kunnen hierdoor met de iPad Pro volledig hun ei kwijt. Tekeningen maken gaat met het grootste gemak dankzij het Multi-Touch en de optioneel verkrijgbare Apple Pencil. En dat alles is de kenmerkende stijl en de oerdegelijke uitvoering die je mag verwachten van Apple. Retoucheren, maar ook browsen, muziek luisteren en films kijken is met de iPad Pro nog meer geschikt om te doen op een tablet.


Groot, groter grootst

Het grote scherm van de iPad Pro heeft enorm veel voordelen ten opzichte van de wat kleinere formaten waarin de iPad verkrijgbaar is. Zo is het kijken naar een film of het spelen van een spel een stuk vriendelijker voor je ogen. Om deze ervaring nog rijker te maken is de Pro voorzien van niet twee, maar vier speakers die zijn voorzien van een geweldige functie. De speakers detecteren of je de iPad Pro in portretstand of landschapstand vasthoudt om hierop de stereoweergave van het geluid aan te kunnen passen. 


Professionele toepassingen

Maar de grote kracht van het grote scherm is de mogelijkheid om optimaal gebruik te kunnen maken van grafische Apps zoals die van Adobe en AutoCAD, maar ook iMovie wordt nog beter te bedienen. Om dit alles aan te sturen is de iPad Pro voorzien van een supersnelle processor die wordt bijgestaan door een krachtige opslagcontroller. De combinatie zorgt ervoor dat de Pro zelfs sneller werkt dan menig desktopcomputer. De toevoeging van Multi-Touch maakt het mogelijk om met de Apple Pencil nauwkeurig te kunnen tekenen en zelfs door de hoek van de pen aan te passen bijvoorbeeld de penceeldikte aan te passen. Eigenlijk wat je al kent van diverse tekentablets, maar dan nog nauwkeuriger.

Kenmerken van deze Apple iPad Pro 256GB 12.9 inch

- Deze grote tablet is toch slechts 6.9mm dik en weegt slechts 677 gram
- 12.9" hoge resolutie Retina display met 2732 x 2048 pixels
- Schermverversing van 120 Hz en 600 nits aan helderheid
- Snelle 64-bits A10X processor voor snelle gebruikerservaring
- Voorzien van unieke Multi-Touch functie

Content in the box

In de doos bij de Apple iPad Pro

- Lightning naar USB-kabel
- USB-netadapter
- Afkomstig van Apple Nederland
- Twee jaar garantie

Specifications

3.5mm voor audio
HDMI
Hoofdtelefoon
Simkaartslot

Accessories for this product • 84,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend
 • 99,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend
 • 33,75
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend


 • 29,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend
 • 29,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend
 • 29,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend
 • 29,95
 • Temporarily sold out
  Delivery time: Onbekend