Caruba Rijstzak Enkel Small Groen
Caruba Rijstzak Enkel Small Groen
13,95
11,86 na korting

Acties en services bij dit product

15% korting

Tijdens onze vakantiegeldacties ontvang je 15% korting op dit product met de 24VAKCARUBA actiecode. De actie loopt van 16 mei t/m 20 juni 2024.
More information

Productinformatie

Caruba Rijstzak Enkel Small Groen

De Caruba Rijstzak Enkel Small Groen is door de compacte vorm en het lage gewicht ideaal om als snel statief te dienen. Je kunt de rijstzak overal op gebruiken zolang de ondergrond maar stevig genoeg is. Vooral als je vanuit een laag standpunt wilt fotograferen, zoals bij macrofotografie, is deze rijstzak een onmisbaar hulpmiddel voor natuurfotografen. Je kunt de rijstzak vullen met rijst, vogelzaad, bonen of maïs bodembedekking (Corbo). Eenmaal gevuld biedt de Caruba rijstzak een stabiele basis voor jouw camera.

Compact en licht

De Caruba rijstzak is gemaakt van een sterke stof die aan de binnenkant is voorzien van een kunststof coating die voorkomt dat de vulling nat kan worden. De rijstzak is circa 25.5 bij 27.5 centimeter groot en weegt ongevuld maar circa 50 gram. Hierdoor is de Caruba rijstzak een ideaal alternatief voor een statief voor jouw vliegvakanties. Je neemt immers maar een klein leeg zakje mee en vult hem op de vakantiebestemming. Dit scheelt veel gewicht in jouw bagage.

Let op: rijstzak wordt leeg geleverd.

Kenmerken van de Caruba Rijstzak Enkel Small

- Enkele rijstzak ideaal voor macrofotografie
- Kan gevuld worden met bijvoorbeeld rijst, bonen of vogelzaad
- Afmeting van circa 25.5 x 27.5 centimeter

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type product
Rijstzak
Fabrieksgarantie
3 jaar