Carry Speed FS-Pro MK IV Camerariem
Carry Speed FS-Pro MK IV Camerariem
93,95

Productinformatie

Accessories supplied

 • F3 scharnierende montageplaat
 • Universele handstrap
 • Onderarmstrap
 • Veiligheidsstrap
 • Inbussleutel

Carry Speed FS-Pro MK IV Camerariem

Het belangrijkste aan een goede draagriem is dat deze lekker zit en je camera veilig houdt. De Carry Speed FS-Pro MK IV Camerariem is zo'n riem. Je draagt jouw camera met eventueel een grote telelens, comfortabel snel onder handbereik op je heup. Doet een fotomoment zich voor dan grijp je met één beweging de camera en breng je deze naar je oog. Het grote antislip schouderstuk verdeelt het gewicht van je camera-apparatuur perfect en verhoogt het draagcomfort.

Professionele draagriem uit de Prime Serie

De Carry Speed FS-Pro MK IV sling strap maakt onderdeel uit van de Prime Series. Deze draagriemen zijn bedoeld voor veeleisende fotograferen die hun camera altijd onder handbereik willen hebben. De riem is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

Geheel naar eigen wens samen te stellen

De camerariem is modulair opgebouwd en helemaal naar wens samen te stellen. De FS-Pro MK IV bestaat uit de FS-Pro draagriem, de F3 scharnierende montageplaat, een extra band onder je arm voor meer stabiliteit, een veiligheidsriem en een polsriem. Daarnaast wordt een extra riem met D1 kogelkop en 1/4" statiefschroef meegeleverd. Deze kun je als tweede bevestigingspunt gebruiken wanneer je een grote telelens op je camera hebt bevestigd. De FS-Pro MK IV is uit te breiden met diverse andere accessoires zoals een 30 centimeter lang verlengstuk voor je cameratas of draagriem.

F3 montageplaat

De F3 montageplaat is een uit twee delen bestaande snelkoppelingsplaat. Het buitenste deel is een vast deel met kogelkop. Hiermee bevestig je de camera snel aan de draagriem. Omdat de kogelkop kan scharnieren hangt je camera altijd perfect op je heup. Je kunt hem ook op een statief plaatsen zonder de riem los te koppelen. De snelkoppelingsplaat is Arca-Swiss compatibel.

Ergonomisch gevormd schouderstuk

De Carry Speed FS-Pro MK IV heeft een extra breed antislip schouderstuk van neopreen. Het schouderstuk heeft een ergonomische ontwerp dat zich naar je schouder vormt. Het absorbeert schokken en verdeelt het gewicht van je camera perfect. Het verschil met de FS-Pro Prime is dat dit schouderstuk geen gaten bevat. Hierdoor is het nog steviger. De gesp maakt een snelle aanpassing van de riemlengte mogelijk. Het Flip-Lock systeem zorgt ervoor dat de lengte stevig wordt vastgezet. Verbeter de stabiliteit met de extra band onder je schouder door.

Duurzaam en veilig

Alle gespen en koppelstukken zijn gemaakt van sterk en duurzaam metaal. De bevestigingsclips hebben bovendien een extra veiligheidspal zodat ze niet per ongeluk loskomen. Een veiligheidskoord tussen camera en draagriem voorkomt dat je camera per ongeluk valt. Dankzij de soepele metalen draagbeugel glijdt de camera soepel langs de riem omhoog als je een foto wilt nemen. Hij glijdt weer veilig naar je heup als je klaar bent.

Op twee manieren te dragen

Wil je de camera niet over je schouder dragen? Koppel dan de draagriem los en gebruik de meegeleverde universele polsriem.

Kenmerken van de Carry Speed FS-Pro MK IV

 • Voor camera's met een gewicht tot 5 kilogram
 • Je camera altijd onder handbereik
 • Extra breed neopreen schouderstuk
 • Draag je camera op twee manieren
 • Inclusief F3 snelkoppelingsplaat

Accessories supplied

 • F3 scharnierende montageplaat
 • Universele handstrap
 • Onderarmstrap
 • Veiligheidsstrap
 • Inbussleutel

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Carry Speed
Soort
Schouderriem
Kleur
Zwart
Geschikt voor
Camera
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Materiaal
Neopreen, Nylon
Schouderpad
Ja
Maximale lengte
156cm
Breedte
10cm
Gewicht
258gr