Canon EF 8-15mm f/4.0L Fisheye USM objectief - Verhuur
Canon EF 8-15mm f/4.0L Fisheye USM objectief - Verhuur
25,-

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
More information

Productinformatie

Accessories supplied

- EW-77 zonnekap
- Voorste lensdop
- Achterste lensdop

Canon EF 8-15mm f/4.0L Fisheye USM objectief - Verhuur

Het Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM objectief is onderdeel van de hoogwaardige L-serie van Canon en levert een fantastische beeldkwaliteit, zelfs met zo'n grote beeldhoek. Twee aparte specialistische objectieven zijn overbodig met dit objectief dat zowel groothoek- als fisheyebeelden biedt op camera's met een fullframe sensor. Op een camera met een APS-C sensor levert het objectief extreme groothoekbeelden. Het vastleggen van de hele scène in één enkel beeld is nu eenvoudiger dan ooit door de diagonale beeldhoek van 180°. Dit maakt de Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM ideaal voor fotograferen in kleine ruimtes, landschappen en evenementenfotografie.
 

Snelle, stille autofocus

Een ultrasone motor maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een snelle CPU en geoptimaliseerde autofocus-algoritmes dragen ook bij aan de snelheid van de autofocus. Continue handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de autofocus te hoeven uitschakelen.

Coating

De gepatenteerde coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflecties tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen. De voorste en achterste objectief-oppervlakken zijn behandeld met een fluorcoating waardoor het objectiefoppervlak eenvoudiger is schoon te maken in vergelijking met bestaande coatings.

Kenmerken van de EF 8-15mm f/4.0L Fisheye USM

- Fisheye tot groothoekbeelden op fullframe sensoren
- Duurzaam, sterk ontwerp 
- Stille en snelle autofocus 
- Fulltime handmatige scherpstelling 
- Lens eenvoudig schoon te maken

Accessories supplied

- EW-77 zonnekap
- Voorste lensdop
- Achterste lensdop

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Fisheye
Lensmount
Canon EF
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
11/14 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.39x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
15cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
8-15mm
Minimaal brandpuntsafstand
8mm
Maximaal brandpuntsafstand
15mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
T-stop
Nee
Diafragmabladen
7
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
1.9x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
540gr
Filtermaat
Geen filter mogelijk
Lengte
83mm
Doorsnede
79mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel Amsterdam Centraal of Rotterdam Noord af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.