Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM objectief - Verhuur
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Accessories supplied

- Lensdoppen
- Zonnekap (EW-88C)

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM objectief - Verhuur

De Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM is een professioneel standaard zoomobjectief met een veelzijdig zoombereik van 24 tot 70mm uit de L-serie van Canon. Uitstekende optische prestaties worden verkregen door toepassing van speciale lenselementen die ervoor zorgen dat kleurschifting en vervorming tot een minimum worden terug gebracht. Daarnaast zorgen speciale lenscoatings voor een uitstekende kleurbalans worden schaduwbeelden onderdrukt. Een snel maximaal diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik maakt dit objectief tot de perfecte aanvulling op elke fullframe EOS camera.

Uitstekende prestaties bij weinig licht

Met een snel maximaal diafragma van f/2.8 over het hele zoombereik maakt het mogelijk om in allerlei situaties, zoals bij slechte lichtomstandigheden, uit de hand te kunnen blijven fotograferen. Daarnaast zorgt de ringvormige ultrasone motor voor een nauwkeurige, snelle en geruisloze scherpstelling. 

L-serie-kwaliteit

De Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM is zeer robuust aangezien het objectief is voorzien van afdichtingen die beschermen tegen stof en vocht. Daarnaast zorgt de speciale fluor-coating aan de voor- en achterkant ervoor dat het objectief gemakkelijk schoon te maken is.

Kenmerken van de EF 24-70mm f/2.8L II USM

- Veelzijdig 24-70 mm zoombereik
- Maximaal diafragma van f/2.8
- Kortste scherpstelafstand van 38cm
- Stof- en vochtbestendig
- Snelle, stille autofocus
- Continu handmatige scherpstelmogelijkheid
- Cirkelvormig diafragma voor een mooie onscherpe achtergrond
- Zoomvergrendeling voor veilig vervoeren

Accessories supplied

- Lensdoppen
- Zonnekap (EW-88C)

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam, Urk
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Standaard
Lensmount
Canon EF
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
13/18 (groepen/elementen)
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
38cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
24-70mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
70mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.9x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
805gr
Filtermaat
82mm
Lengte
113mm
Doorsnede
89mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.