Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM objectief - Verhuur
Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Accessories supplied

- Lensdoppen
- Zonnekap (EW-83H)

Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM objectief - Verhuur

De Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM is een objectief uit de professionele L-serie van Canon met 4.3x optische zoom, 3-stops beeldstabilisatie en een gewicht van slechts 670 gram. Het objectief combineert perfecte beeldprestaties en unieke hanteerbaarheid met een stof- en vochtbestendige constructie.

Vast diafragma en 3-stops beeldstabilisatie

Met een constant diafragma van f/4.0 over het gehele brandpuntsbereik kunt u de belichting instellen op het grootste diafragma en tot 105mm zoomen zonder dat u de sluitertijd hoeft te verlagen. Daarnaast zorgt een bijna perfect cirkelvormig diafragma voor een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond. De EF 24-105mm f/4.0L IS USM is uitgerust met Canons 3-stops beeldstabilisatiemechanisme. Dit is ideaal voor fotograferen uit de hand. De beeldstabilisatie maakt gebruik van sluitertijden met min 3 stops mogelijk zonder dat waarneembare onscherpte optreedt.

Heldere contrastrijke opnamen

Speciale lenselementen helpen om vervormingen en chromatische aberraties te verminderen daarnaast zorgt de speciale lenscoating voor het onderdrukken van reflecties en schitteringen. De resultaten hiervan zijn heldere, contrastrijke en onvervormde opnames over het gehele zoombereik zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreden. 

Snelle autofocus

De ultrasone motor maakt gebruik van ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Handmatig scherpstellen is continu mogelijk zonder dat u de autofocus hoeft uit te schakelen. De minimale scherpstelafstand over het gehele zoombereik bedraagt 45cm.

Kenmerken van de EF 24-105mm f/4.0L IS USM

- 4.3x optische zoom en snelle scherpstelling
- Vaste lichtsterkte van f/4.0 over gehele zoombereik 
- Scherpe resultaten met de drie-stops beeldstabilisatie
- Cirkelvormig diafragma voor aantrekkelijk onscherpe achtergrond
- Met Super Spectra coatings en hoogwaardige lenselementen
- Een gewicht van slechts 670 gram

Accessories supplied

- Lensdoppen
- Zonnekap (EW-83H)

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Standaard
Lensmount
Canon EF
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
13/18 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.23x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
45cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
24-105mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
105mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
T-stop
Nee
Diafragmabladen
8
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
4.4x
Meest gebruikt voor
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
670gr
Filtermaat
77mm
Lengte
107mm
Doorsnede
84mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.