Ilford Galerie Creative Emulsion Blend A 1L
Ilford Galerie Creative Emulsion Blend A 1L
59,95

Productinformatie

Ilford Galerie Creative Emulsion Blend A 1L

De Ilford Galerie Creative Emulsion Blend A is een coatingoplossing op waterbasis voor de productie van inkjetdrukpapier van ongecoat kunstpapier. De inkjetreceptorlaag wordt met de hand aangebracht en verhoogt de maximale hoeveelheid inktopname evenals de krasbestendigheid van het afdruksubstraat. De maximale kleurdichtheid en de scherpte van de afdruk nemen dus toe.

 

Twee soorten

De Ilford Galerie Creative Emulsion is beschikbaar in twee verschillende afwerkingen: mengsel A en mengsel B. De twee emulsies hebben verschillende eigenschappen voor de coating. 

Mengsel A

Mengsel A voorkomt dat de inkt op het papier uitloopt, waardoor de kleurdichtheid en scherpte van het beeld verbetert zonder de textuur en tint van het papier te beïnvloeden.

Mengsel B

Mengsel B verhoogt de inktontvangst en krasbestendigheid van de aangebrachte coating. Tegelijkertijd wordt het oppervlak gladgestreken en wordt de witte kleur van het papier verhoogd. De haalbare maximale dichtheid is hoger dan bij gebruik van Mengsel A.

Gebruik van Ilford Galerie Creative Emulsion

Het wordt aanbevolen om te experimenteren met beide mengsels om het individueel gewenste uiterlijk van inkjetafdrukken te verkrijgen. 
De Ilford Galerie Creative Emulsion kan op verschillende papiersoorten worden toegepast, zoals washi, rijst, bamboe en katoenpapier, enz. Het kan zowel voor printsystemen met Dyetinten als voor pigmentinkten worden gebruikt.

Kenmerken van de Ilford Galerie Creative Emulsion Blend A 1L

  • Verhoogt de maximale kleurdichtheid en scherpte van de afdruk
  • Wordt gebruikt om inkjetdrukpapier te maken
  • Inhoud 1 liter

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Ilford
Type product
Vernis
Fabrieksgarantie
2 jaar