Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM objectief - Verhuur
Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM objectief - Verhuur
40,-

Productinformatie

Accessories supplied

 • Lensdop E-82 II
 • Lensstofkap RF
 • Zonnekap EW-88F
 • Lenskoker LP1222

Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM objectief - Verhuur

Het Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM objectief is een krachtige groothoeklens met een snel diafragma en goede prestaties. Het objectief heeft een zoombereik van 15 tot 35mm en een maximaal diafragma van f/2.8. De RF 15-35mm heeft een snel diafragma, beeldstabilisatie en een geruisloze scherpstelling. Deze lens is ideaal voor diverse doeleinden zoals architectuur-, interieur- en landschapsfotografie.

Canon RF 15-35, de hoogtepunten:

 • Ultragroothoek van 15mm
 • Superieure optische techniek
 • Snel maximaal diafragma van f/2.8
 • 5-stops beeldstabilisatie
 • Nano USM-scherpstelmotor

Ultragroothoeklens

Dankzij de ultragroothoek van 15mm is dit objectief prima te gebruiken voor interieurfotografie of het fotograferen tijdens een stedentrip.

Superieure optische kwaliteit

De RF 15-35mm is uitgerust met een indrukwekkende optische kwaliteit. De lens is voorzien van 3 asferische elementen, 2 UD-lenselementen, geavanceerde, optische coatings en een diafragma van 9 bladen.

Snel diafragma van f/2.8

Dankzij het snelle en scherpe f/2.8 diafragma leg je al je onderwerpen snel en scherp vast.

5-stops beeldstabilisatie

Bij het opnemen van video's heb je geen last van geluid als je aan het scherpstellen bent. De Nano USM-motor is snel, nauwkeurig én stil.

Kenmerken van de Canon RF 15-35mm

 • Krachtig groothoeklens
 • Handmatig en automatisch scherpstellen
 • Voorzien van een weerbestendige afdichting
 • Fluorcoating op lenselementen tegen water en stof
 • Scherpstelafstand van slechts 28cm
 • Met Lens Control Ring voor controle over ISO, diafragma en sluiter

Accessories supplied

 • Lensdop E-82 II
 • Lensstofkap RF
 • Zonnekap EW-88F
 • Lenskoker LP1222

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Groothoek
Lensmount
Canon RF
Lensserie
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
12/16 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.21x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
28cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
15-35mm
Minimaal brandpuntsafstand
15mm
Maximaal brandpuntsafstand
35mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.3x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
840gr
Filtermaat
82mm
Lengte
127mm
Doorsnede
89mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.