Canon RF 24-105mm f/4.0 L IS USM objectief - Verhuur
Canon RF 24-105mm f/4.0 L IS USM objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Accessories supplied

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Pouch

Canon RF 24-105mm f/4.0 L IS USM objectief - Verhuur

De Canon 24-105mm f/4.0L is een echt allround objectief. Stel razendsnel scherp met gebruik van een 5-stops beeldstabilisatie. En dankzij de controle-ring voorop pas je zelfs instellingen op de camera aan. Deze Canon lens is de letter L meer dan waard!
 

Kenmerken van de Canon RF 24-105mm f/4.0L

 • Vast diafragma over het hele bereik
 • All-round zoombereik
 • L-serie waardige beeldkwaliteit specs
 • Bedieningsring voorop de lens
 • 5-stop beeldstabilisatie
 • Geschikt voor foto en video
 • Snelle en stille USM scherpstelmotor
 
All-round zoom lens
Met een bereik van 24-105mm is de Canon RF lens heel ruim inzetbaar. Gebruik hem voor het vastleggen van landschappen en portretten. Maar ook als reislens is hij ideaal te gebruiken.
 
L-serie in hart en nieren
Canon staat voor kwaliteit en dat is ook weer te merken aan deze RF-mount lens. Met maar liefst 18 lenselementen binnen 14 groepen en een minimale scherpstelafstand van 45cm heeft deze lens de letter L zeker verdiend!
 
Nog meer gebruiksgemak
De Canon 24-105 heeft 3 ringen op de body; zoom, focus en een nieuwe bedieningsring. Met deze ring kun je het diafragma, de sluitertijd, ISO of belichtingscompensatie aanpassen. En dat op een plek waar je toch al met je hand zit.
 
Haarscherpe heldere beelden
Beelden die je uit de hand schiet profiteren optimaal van de 5-stops beeldstabilisatie. En dit komt niet alleen goed van pas bij het fotograferen, maar het zorgt ook voor soepele video's.
 

De Canon 24-105mm f/4 stelt razendsnel scherp

Deze Canon 24-105 4.0L is de eerste full-frame Canon-lens die is voorzien van Nano USM voor superieure controle, en het vloeiend volgen van je onderwerp. Dit is ideaal voor filmmakers voor wie een soepele scherpstelling een must is voor natuurlijk ogende focusovergangen.

Accessories supplied

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Pouch

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Standaard
Lensmount
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
14/18 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.24x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
45cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
24-105mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
105mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
4.4x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
700gr
Filtermaat
77mm
Lengte
107mm
Doorsnede
84mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.