Canon RF 28-70mm f/2.0L USM objectief - Verhuur
Canon RF 28-70mm f/2.0L USM objectief - Verhuur
45,-

Productinformatie

Accessories supplied

 • E-77 II Lensdop
 • RF Achterlensdop
 • ES-83 Zonnekap
 • LP1319 Pouch

Canon RF 28-70mm f/2.0L USM objectief - Verhuur

Met een maximaal diafragma van f/2.0 is het Canon RF 28-70mm f/2.0L USM standaard objectief eigenlijk niet zo standaard. De autofocus stelt namelijk supersnel, soepel en bijna geruisloos scherp. Bovendien profiteer je van het intuïtieve ergonomische design, ideaal voor een natuurlijke fotografiebeleving!

Dit zijn de hoogtepunten van de Canon RF 28-70mm:

 • Maximaal diafragma van f/2.0 over het gehele zoombereik
 • Veelzijdig inzetbare zoomlens
 • Lichtsterk en controle over scherptediepte
 • Met handige bedieningsring

Optimale prestaties over gehele zoombereik

Dankzij het bereik van groothoek tot tele is de Canon RF 28-70mm inzetbaar voor vele fotografiedisciplines. Over het gehele zoombereik blijft het objectief optimaal presteren. Van rand tot rand ben je verzekerd van dezelfde beeldkwaliteit. Welke brandpuntsafstand je ook kiest, je werkt met een maximaal diafragma van f/2.0. Hierdoor presteert de lens ook in situaties met slecht licht en creëer je een fraaie scherptediepte.

Vloeiende workflow dankzij bedieningsring 

De Canon RF 28-70 heeft een bedieningsring waarmee je diverse instellingen aanpast zoals sluitertijd, diafragma en belichtingscompensatie. De ring heeft een herkenbare structuur waardoor je eenvoudig de instellingen verandert. Een klikmechanisme bevestigt jouw keuze waardoor je niet met je oog van je onderwerp af hoeft.

Kenmerken van de Canon RF 28-70mm f/2.0L

 • Maximaal diafragma van f/2.0 over het gehele zoombereik
 • Snel en stil scherpstellen
 • Filtermaat van 95mm
 • Intuïtief ergonomisch ontwerp
 • Rond diafragma met 9 bladen voor mooi bokeh
 • Bestand tegen stof en spatwater

Accessories supplied

 • E-77 II Lensdop
 • RF Achterlensdop
 • ES-83 Zonnekap
 • LP1319 Pouch

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Standaard
Lensmount
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
13/19 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.18x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
39cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
28-70mm
Minimaal brandpuntsafstand
28mm
Maximaal brandpuntsafstand
70mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.0
Maximaal diafragma
f/2.0
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.5x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1430gr
Filtermaat
95mm
Lengte
140mm
Doorsnede
104mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.