Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur
Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur
25,-
 • Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur
 • Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur

No reviews
| #3288282
25,-
Ex. 500,- guarantee

Productinformatie

Accessories supplied

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Gebruiksaanwijzing

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief - Verhuur

Het lichtsterke Fujifilm XF 23mm f/1.4 R objectief heeft een Fujifilm X mount en een vaste brandpuntsafstand van 23mm. Dit is een perfecte brandpuntsafstand voor dagelijks gebruik en voor het fotograferen van landschappen of speelse portretten. Het objectief weegt maar 300 gram en is zeer compact, maar biedt de hoogste optische prestaties. Je kunt moeiteloos fotograferen of filmen in de schemering of andere situaties waar weinig omgevingslicht is.

Prestatiegericht

De Fuji 23mm f/1.4 heeft een optisch ontwerp dat is opgebouwd uit acht groepen met elf lenselementen, waaronder een asferisch lenselement dat chromatische aberraties minimaliseert. De speciale High Transmissie Electron Beam Coating op de elementen draagt bij aan een contrastrijk resultaat zonder vervorming, flares of ghosting. Daarnaast beschermt de coating het oppervlak van het voorste lenselement. De zeven diafragmabladen zijn afgerond voor een vloeiende weergave van de scherptediepte.

Snel scherpstellen

De gegraveerde afstandsindicator en scherptediepteschaal helpen je met het handmatig scherpstellen op een onderwerp en het minimaliseren van de vertraging van de sluiter. Het automatische scherpstelsysteem is snel en precies en je kan al van slechts 28 centimeter afstand opnames maken. Ook het maken van close-ups is mogelijk! Bij het maken van close-ups komt het van pas dat de scherpstelmotor bijna geruisloos is. De Fuji 23mm f/1.4 verandert tijdens het scherpstellen bovendien niet van lengte.

Kenmerken van de Fujifilm XF 23mm f/1.4 R

 • Vaste brandpuntsafstand van 23mm
 • Hoge optische prestaties en een snelle scherpstelling
 • Contrastrijke opnames zonder vervorming, flares of ghosting
 • Vloeiende scherptediepte dankzij afgeronde diafragmabladen
 • Korte minimale scherpstelafstand van maar 28cm
 • Afstandsindicator en scherptediepteschaal
 • Metalen scherpstel- en diafragmaring
 • Compact en lichtgewicht

Accessories supplied

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Gebruiksaanwijzing

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Fujifilm
Type lens
Groothoek
Lensmount
Fujifilm X
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
8/11 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.12x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
28cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
23mm
Minimaal brandpuntsafstand
23mm
Maximaal brandpuntsafstand
23mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/16
Minimaal diafragma
f/1.4
Maximaal diafragma
f/1.4
T-stop
Nee
Diafragmabladen
7
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
300gr
Filtermaat
62mm
Lengte
63mm
Doorsnede
72mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.