DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
99,-
89,-

Productinformatie

Accessories supplied

 • DJI OM Magnetic Phone Clamp 3
 • Grip tripod
 • USB-oplaadkabel
 • Pouch

DJI Osmo Mobile SE

Uitvouwen, vastklikken en aan de slag met de DJI Osmo Mobile SE. Deze lichtgewicht, opvouwbare smartphone gimbal neem je gemakkelijk mee dankzij een magnetisch quick-release ontwerp. Hij is in een oogwenk klaar voor gebruik. Met het toegevoegde statuspaneel wissel je met één druk op de knop van gimbal-modus. Een reeks intelligente functies helpen bij het dynamisch opnemen en markeren van momenten, waardoor een creatieve flair wordt toegevoegd aan alles wat je wilt vastleggen.

Compact en draagbaar ontwerp

Dankzij het opvouwbare ontwerp is de Osmo Mobile SE gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Stop hem in je zak zodat je, wanneer de inspiratie toeslaat, klaar bent om ter plekke vloeiende opnamen te maken.

Film in een handomdraai

Of het nu gaat om een touchdown of de eerste stapjes van je baby, je bent er klaar voor. Klem je smartphone vast, klik hem op de gimbal en begin met filmen. De gimbal en de magnetische telefoonklem kunnen worden gescheiden, waardoor je jouw smartphone in of uit klikt om te bellen of gesprekken aan te nemen.

Zeer nauwkeurige borstelloze motor

De Osmo Mobile SE is uitgerust met een kleine borstelloze motor met hoog koppel waarmee de gimbal reageert op kleine bewegingen, zelfs bij het compenseren van grote of zware smartphones.

3-assige stabilisatie

Met een nieuwe generatie besturingsalgoritmen voer de Osmo Mobile SE real-time compensatie uit op basis van de stand van de gimbal, waardoor cameratrillingen worden verminderd door voor vloeiende beeldmateriaal.

ActiveTrack 5.0

De duizelingwekkende draai van een ballerina of een onstuimig huisdier houdt ActiveTrack 5.0 niet tegen. Met een nieuw geoptimaliseerd algoritme kan de gimbal stabiel volgen op grotere afstanden terwijl het onderwerp in het midden van het beeld blijft. ActiveTrack kan het volgen zelfs snel hervatten als het onderwerp even wordt geblokkeerd en weer in het frame komt.

Timelapse modi

De Osmo Mobile SE ondersteunt Timelapse, Motionlapse en Hyperlapse, met eenvoudige Motionlapse-sjablonen ingebouwd om gemarkeerde clips samen te voegen tot verbluffende video's.

Timelapse 

Leg de camera neer en geniet van het landschap. Terwijl je geniet, kun je de Osmo Mobile SE een timelapse laten maken voor de beeld dat je mee kunt nemen.

Motionlapse

Stel het gimbal pad vooraf in en voeg dynamische camerabeweging toe aan je timelapse.

Hyperlapse

Of je nu een lentewandeling maakt of naar voorbijglijdende landbouwgrond buiten een autoraam staart, met Hyperlapse kun je beweging condenseren tot een prachtige herinnering.

DynamicZoom

Druk op de zoomschuif om in of uit te zoomen om je opname een gevoel van diepte, compressie en epische uitbreiden van tijd en ruimte te geven.

Gesture Control

Wil je een groepsfoto maken zonder iemand over het hoofd te zien? Een auditie video opnemen maar niemand om de camera te starten? Met een eenvoudig handgebaar start en stop je opnamen voor de lens.

Panorama

Adembenemende landschappen moeten niet in delen worden opgenomen. Panorama is er om het uitzicht in één keer vast te leggen. Zit je binnen vast? Gebruik CloneMe Pano om jezelf op meerdere plaatsen tegelijk te fotograferen voor trippy effect.

Verhaalmodus

De Story Mode biedt verschillende sjablonen met bijpassende camerabewegingen, overgangen, soundtracks en meer voor gebruikers om opvallende video's te delen met één moeiteloze tik. Aangepaste sjablonen zijn ook beschikbaar. Het is jouw video. Jij bepaalt wat er gebeurt.

Creëer zodra de inspiratie toeslaat

Met Quick Roll schakel je eenvoudig tussen horizontaal filmen voor langere video's of verticaal filmen voor kortere content. En met de statiefstand maak je in beide richtingen opnamen onder een vaste hoek. Of je nu door de stad vlogt of een knutselhandleiding maakt, je hebt flexibiliteit in hoe je filmt.

Intuïtieve moduscontrole

Met het ingebouwde statuspaneel controleer je gemakkelijk het batterijniveau, de systeemstatusindicator en de gimbalstand. Met een druk op de M-knop schakel je eenvoudig tussen de vier gimbalmodi, waardoor je opnamen direct worden verbeterd.

Follow modus

In de Follow-modus volgt het camerabeeld de pan- en tiltbewegingen van de gimbal en blijft het stabiel tijdens rolls. Deze modus is geschikt voor opnamen, omhoog, omlaag en diagonaal.

Tilt Lock

Het camerabeeld volgt alleen de panbeweging van de gimbal en blijft stabiel tijdens tilts en rolls - ideaal voor horizontale opnamen of het bewegen rond een onderwerp.

FPV

In de FPV-modus volgen alle drie de assen van de gimbal de beweging van de hoofdbehuizing. Dit is ideaal voor het dynamisch filmen van stilstaande onderwerpen zoals oriëntatiepunten, gebouwen of standbeelden.

SpinShot

Duw de joystick naar links of rechts om de rotatie van het camerabeeld te regelen en dynamische opnamen te maken. Perfect voor opnamen van push, pull en bewegingen onder een grote hoek.

ShotGuides

Met ShotGuides kies je uit een reeks opnamegidsen die passen bij jouw scène. De gidsen zijn gemakkelijk te begrijpen en onder de knie te krijgen. Volg gewoon de instructies, en schiet als een pro.

LightCut-app

Met de Osmo Mobile SE kun je van de DJI Mimo app naar de LightCut app springen, met AI-gestuurde one-tap editing en een reeks exclusieve videosjablonen. Van opname tot verwerking, het is een vriendelijke one-stop oplossing echt gebruiksvriendelijk voor nieuwe gebruikers.

DJI OM Magnetic Phone Clamp 3

Klik in en uit om in een oogwenk opnames te maken - met een verbeterde quick-release telefoonklem klik je in zonder dat je jouw telefoonhoesje hoeft te verwijderen. En dankzij de sterke magnetische kracht tussen de klem en de gimbal maak je zorgeloos opnamen in de wetenschap dat je smartphone veilig is.

Kenmerken van de DJI Osmo Mobile SE

 • 3-assige stabilisatie voor vloeiende beelden 
 • Draagbaar en opvouwbaar ontwerp
 • Quick Roll voor gemakkelijk wisselen tussen horizontaal en verticaal filmen
 • ActiveTrack 5.0 biedt stabielere tracking op grote afstanden
 • Magnetische quick-release telefoonklem
 • Easy Tutorials en One-Tap Editing

Accessories supplied

 • DJI OM Magnetic Phone Clamp 3
 • Grip tripod
 • USB-oplaadkabel
 • Pouch

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
DJI
Type
Gimbal
Geschikt voor
Smartphone
Gewicht
352gr
Afmetingen
262.5 x 104 x 119.5mm
Materiaal
Kunststof
Fabrieksgarantie
2 jaar
Prestaties
Aantal gimbal assen
3
Pan/Yaw
333 graden
Tilt
180 graden
Roll
342 graden
Draagvermogen
290gr
Accuduur
8 uur
Connectiviteit
USB
Ja
USB type
USB C
Bluetooth
Ja
Wifi
Nee
Powerbank functie
Ja
Camera opties
Met eigen camera
Nee